maanantai 16. syyskuuta 2013

Tokokoe Uimaharju.



Luoksepäästävyys 10 - Tää on Demille varma liike.
Paikkamakuu 10 - Tätä jännitin, vaikka tiesin että sen PITÄS olla varma.
Seuraaminen kytkettynä 7,5 - Nykäsin hihnasta vahingossa kun yritin """"""huomaamattomasti""""" pidentää sitä :D , aika levotonta, tarjosi mm. liikkeestä seisomista kesken seuruun. Poikitti ja tuomarin mielestä oli liian tiivis seuruu..
Seuraaminen taluttimetta 7 - Joku ihmeen tsempaloiminen alkuun, poikitti. Sitten tuomari huomautti tuosta "pompahtelemisesta".
Liikkeestä maahan 10 - Demin varmin liike.
Luoksetulo 8 - Ei ottanut kunnolla perusasentoa loppuun, muuten hyvä.
Liikkeestä seiso 0 - Plaaahhh, tääkin on Demin varmimpia liikkeitä, mut viimeaikoina jostain syystä vetänyt useampaan otteeseen maahan - eriäänenpainoja ollaan treenattu.
Estehyppy 7 - Lopun perusasentoon vaati tuplakäskyn ja tuomari rokotti siitä, että hyppäsi hypyn sivuun - jonka ei pitäisi vaikuttaa? Hyppäsi esteen ekalla käskyllä ja pysähtyi ekasta käskystä ja jäi selvästi esteen taa.
Kokonaisvaikutelma 7  - Kuulema ohjaaja oli hyvä, mutta koira sähläsi omiaan ja vikisi. :D Vikaa oli kyllä molemmissa. 

148p ALO2


Videon laatu ei nyt päätä huimaa, mutta kyllä siitä selevää saa. :D Kuvaus Erja Eskelinen, kiitos, vaikka nyt yhteistyö järkkärini videoinnin kanssa ei taannut teräväpiirtoa ;D


Perusasentoja pitää rueta tehokkaammin syynäämään, että ottaa varmasti ne! ja sitten pitkiä suoria seuruita tuon jäävien ennakoimisen kitkemiseksi. Pieni pettymys oli nuo seuruut, oisin niistä toivonu ees kasit ja liikkeestä seisominen jos ei ois nollille menny... Nojoo, kohti seuraavia kokeita. :)

1 kommentti:

wiiwi kirjoitti...

Oliko kuka tuomarina? :)