sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Tuli liian aikaseen innostuttua!

.. tänä viikonloppuna Demin kanssa käväistiin kaksissa kisoissa, ajatuksena oli että saaadan TK1 & vika lista avoimesta - hevon hännät, myö jumituttiin nyt ihan tyysti aloilemaan.......

Lauantai:

Luoksepäästävyys - 9
Paikkamakuu - 9
Seuraaminen hihnassa - 7 (törmäili minuun, kitisi, paukutti )
Seuraaminen hihnatta - 7 (-||-)
Liikkeestä maahan - 7½
Luoksetulo - 8 (Demin huonoin luoksetulo ikinä! Ihme pomppuja teki - odotti vissii AVOn stoppi käskyy) 
Liikkeestä seiso - 6½ (tämä harmitti, tuomari sanoi jotain siitä, että väistää liikaa minua, vaikka siis koiran jalathan pysyvät paikoillaan - ylä kroppa vain väistää, ja eikös pisteet pitäisi askeleista vähetä)
Estehyppy - 7 (kolahti takajalat)
Kokonaisvaikutelma - 7½ (Toimitaan koiran kanssa hyvin tiiminä, koira tekee liiankin innoissaan, kohtelen koiraa reilusti. Äänenkäytön kun saisi hallintaan oltas tosi hyviä. Niinpä)


151½ ALO2  5?/7



Demi oli aivan hirveä koko matkan & kokeen, avopuolisoni - joka ei koirista juurikaan perusta - kysyi paikkamakuun jälkeen lähdetäänkö kotiin, olenko varma, että haluan nolata itseni tuon koiran kanssa? No...joo. En saanut Demiä olleenkaan rauhottumaan - se vaan räkytti mulle minkä kerkesi! Pään päällä tuntui olevan puhekupla "LÄLLÄLLÄÄÄ! Ärsyttääköööö, ärsyttääkö? HÄHÄHÄ!".

--

Sunnuntain kisoihin lähdettiinkin sitten ihan sika luottavaisin mielin -NOT. Demi aloitti taas minulle räkyttämisen kun autosta sen ulos otin, mutta nyt sain pidettyä itseni kurissa, enkä lähtenyt ämmän apinointiin mukaan (jota se kyllä odotti - sen verran hölmistynyt oli ).  Sain Demin hallissakin ihan hyvin alku meuhkaamisen jälkeen rauhottumaan, vaikka tuo JOAn halli on meille aika paha, kun siellä on aksattu, mutta kuitenkin. Pitäisi nyt käydä ihan rauhottumassa vaan noissa halleissa, et mitään ei tapahu, mut millä aikaa? 


Luoksepäästävyys - 10
Paikkamakuu - 9 (sivulle käskiessä louskutti mulle)
Seuraaminen hihnassa - 7 ( teki tosi kivasti, oli koko ajan läsnä, toisinkun eilisessä kokeessa. Mutta ääni.)
Seuraaminen hihnatta - 7 (-||-)
Liikkeestä maahan - 8 ( ihan jees. )
Luoksetulo - 7 (Demi tuumasi " MAAMMAAAMULLAONHUIPPUARÄKYTIRÄKYTI)
Liikkeestä seiso - 8½ ( Tää oli hyvä, ei ees yläkropalla juurikkaa väistäny minua!)
Estehyppy - 9 ( Hiinä ja hiinä, et tuli nenäsä kaa ohi esteen! Muuten ihan okkei. )
Kokonaisvaikutelma - 5  (Äänen käyttö! Jännä kyllä erot tuomareiden välillä, eilinen tuomari antoi meille kokonaisvaikutelmasta paremmat pisteet kun meidän ykköstulosten tuomarit, koska vaikka koira pitää ääntä se tekee hyvin ja haluaa tehdä miun kanssa, mutta tää tuomari sitten sanoi vaan " Tätä ei varmasti tarvitse sen kummasemmin perustellakkaan" .)


156 ALO2 6/10


Pitääpä näkyy ottaa ohjelmistoon ruokinnan yhteydes taas tuo paikkamakuu / sivulle nouseminen, sillon ei oo tähänkää asti räkytetty, niin en käsitä mistä tuon nyt kehitteli... Ähh, ois nyt saana sen vikan ykkösen......................

Ei kommentteja: