lauantai 1. maaliskuuta 2014

Savonrannalla pitkästä aikaa.

Meidän perhe <3
Aivan ihana sää oli tänään ja se hyödynnettiinkin pitkän lenkin merkeissä jäällä ja metsäautoteillä, ekaa kertaa myös törmättiin tuolla maalla vastaan tuleviin lenkkeilijöihin jäällä, ja heillä oli vielä koiriakin. Ilmeisesti kuitenkin joko minun paimenet näytti sen verran pelottavilta, taikka heidän pienet taskumallin koiransa eivät pysyneet käskyn alla, kun tekivät uukkarin jo hyvin kaukana - eiköhän me oltas mahuttu samalle lammele, mutta kukin tyylillään.

Kuuden kilometrin tarpomisen jälkeen jopa paimenetkin asettuivat pihaan päästyään pitkäkseen, ajattelivat varmaan rueta keräämään energiaa heti uutta lenkkiä varten :) Armaskin on ollut nyt taas pirteä ja iloinen, mutta ei se kyllä 100% kunnossa ole, toki lenkillä kulkee häntä pystyssä ja näin, mutta turha riekkuminen on kyllä jäänyt pois.




Ricon kanssa jatkettiin vielä iltapäivällä tottistelemaan Nooran ja Nemon kanssa, hieno pikkukoira, vaikka ajatukset meinasi taas pienellä miehellä olla ihan jossain muualla. Otettiin myös BH- mallin paikkamakuuta, kun Noora treenasi Nemoa, hienosti kesti maassa jopa Nooran palkatessa pallolla, kerran jouduin alussa palauttamaan maate, olisiko ollut eka kerta kun pallo lensi tms. mutta muuten olin siihen tyytyväinen, että kesti maassa vaikka seurasin samaan aikaan Nooraa ja Nemoa! 


Ei kommentteja: