keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Rovaniemi KV



Tuomari; Schogol George, Georgia

Pikku Tiitiäisen Amoral "Otto"

"23kk. Korkearaajainen, hieman kevyt. Keskiverto luusto ja pään vahvuus. Voisi olla maskuliinisempi. Hyvä kaula ja säkä. Hyvin kulmautunut takaa. Hieman hysteerinen käytös."

NUO H


Liikkui todella kivasti, ja vaivattomasti, mutta paikalla ollessa alkoi suu käydä ilman mitään kontrollia. Olin kyllä hiukan pettynyt koiran taantuneeseen käytökseen, sillä nyt on parit viime näyttelyt mennyt ihan kivasti, on turha meuhkaaminen jäänyt pois, mutta nyt piti sitten vetää kunnon pohjat.

Pikku Tiitiäisen Ajattara
"Mora"

"23kk, feminiinine, liioittelematon. Kevyt luusto. Riittävän tasapainoiset liikkeet. Hieman terävä kuono ja kevyt alaleuka. Melko tasapainoisesti kulmautunut, mutta tulisi olla rotutyypillisempi. Erittäin ystävällinen luonne."

NUO EH NUK1


Kyllä taas lämmitti mieltä maininta luonteesta, joka tosiaan on kyllä tämän neidin bravuuri, kova neiti hurmaamaan ihmisiä ;) Aivan kuin äitinsä.

Willenskraft Vonne "Demi"

"5,5v, kevyt luusto. Kohtalainen olkavarren pituus. Kevyt alaleuka. Kohtalaiset kulmaukset."

AVO H


Kuten arvostelusta huomaa, ei oikein neiti ollut tämän tuomarin mieleen, mutta voi kuinka iloinen se olikaan! Demi teki kaiken viimeisen päälle, liikkui todella kivasti, seisoa tökötti niin täpäkkänä että! Näki kyllä koirasta, että nautti esiintymisestä aivan älyttömästi, vaikka tuomari ei häntä arvostanutkaan. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En tajua mikä järki on juoksuttaa työsakemanneja näyttelykehässä. Luulisi rahalle olevan järkevämpääkin käyttöä, samaan aikaan terrieri oireilee, mutta kuvautukseen ei ole ilmeisesti kykeneväisyyttä. :D No, tärkeysjärjestyksensä kullakin.

t. saksanpaimenomistaja myöskin

Siina kirjoitti...

Hei Anonyymi!
Meille näyttelyt ovat harrastus, aivan kuten sinullakin toivottavasti on harrastuksesi saksanpaimenkoirasi kanssa. :) En näe syytä, miksei näyttelyissä saisi käyttää työkoiraa - etenkin kun se on vain yksi harrastus muiden joukossa, eikä näiden koirien elämä keskity näin sen ringin kiertämiseen.

Ja mitä terrieriin tulee, sen hoitosuunnitelma on ELL ohjeiden mukaan toteutettu, RTG:t otettu ja muut tutkimukset mitä keksiä saattaa tehty, ja seuraavaksi sitten magneetti kuviin, mutta ell mukaan ei kannata lähteä oireettoman koiran kanssa (kun oletus viasta on jo, ja siitä, että näkyykö se oireettomana), ja oireilua sillä ei kesällä ole, kuin suuren rasituksen jälkeen välillä, ja siitä palautuu päivään, eli jos koira on kipeänä ja soitan Aistiin varatakseni sille ajan ja saan sen ehkä mahdollisesti viikon sisään, koira on jo oireeton. Tottakai, jos koira saisi selkeämmät oireet (sellaiset, että joku muukin voi ne erottaa kuin minä), kuten talvella, enää sitä ei Joensuussa tutki yksikään ELL vaan se menee suoraan magneettikuviin Aistiin. Ja voin todella kertoa, että tuon koiran tutkimuksiin on rahaa laitettu ja tullaan laittamaan tasan niin paljon kuin tarve - vaikka näyttelyitä muiden koirieni kanssa kiertaisin. :)