perjantai 3. lokakuuta 2014

Kuvia viikolta.







***









 ***


Arpulla on vointi tämän viikkoa ollut hyvä - mutta ikävä kyllä se näkyy koiran käytöksessä sitten myös, hilluu taas enemmän ja odotan kauhusta kankeana huononeeko vointi taas . :s Hyvä puoli asiassa on sinällään ollut se, että olen uskaltanut sen kanssa nyt käydä vähän kävelemässä takapihan pellolla, jossa saa itse sitten passailla etenemänsä sen mukaan, miten kokee parhaaksi.

Eilen oli hieroja, viimeviikon alaselän oireilu oli hävinnyt, mutta vasen rintalihas oli aika jumissa, siihen kokeiltiin laseria, toivottavasti auttaa. Tuo vasen jalka on muutoinkin jäykkä, ja etenkin laukassa huomaa, että töpöttää ja askel jää vajaaksi, ravissa parempi. Ensi viikolla tiistaina taas käsittely. Rahaa palaa, mutta ainakin tällä hetkellä tuntuu, että kyllä siitä eläjä tulee <3 Tämän syksyn metsälenkkihaaveet on haudattu, mutta toivottavasti ensikeväänä Armaskin pääsee taas pupujen hajuja metsään haistelemaan!

Muille kuuluu tasasen tappavaa, Demillä juoksut meneillää ja Rico miettii mikä täällä haisee. Ainiin, sainhan tuon uuden putken kameraan ja se on nyt testiajossa ollut.

Ei kommentteja: