sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Toverillista.


Hirvieläimet ovat taas saapuneet tiluksillemme, ja se on vähän aiheuttanut harmaita hiuksia - vaikka, onhan noiden elämää hurjan hienoa seurata! Alla sitten kuvia eiliseltä, Sylvi on taas meillä lauman vahvistuksena, Rinkulan kaverina Demin juoksuillessa.








Sitten tämän päivän tunnelmiin, päätin valjastaa riistaviettisetidiootit parivaljakon tukevasti heijastimiin vaikka oltiin päiväsaikaan liikenteessä, sillä tosiaan, hirvet ovat nyt pyörineet tässä niin riski näiden kahden sankarin vähän pidemmän lenkin heitolle oli olemassa, mutta positiivista, hyvin vahvasta vainusta huolimatta, kolmannen kerran parivaljakon takaisin karjuttuani, pysyivät kelkassa loppu lenkin.














Iltapäivällä Erja ja kääkät tulivat myöskin lenkkeilemään meillä - ja vaikka olin yrittänyt paimenilla hätistellä hirvet jo tiehensä, onnistuivat Hilma ja Tauno ne siinämäärin löytämään, että päästiin todistamaan hirvien kääkän harhautusta ihan lähietäisyydeltä :D  Niin ja Armas sai taas nähdä Hilmaa <3 Noista voisi tulla ihan hauska kaksikko, jos meno jatkuu samana, Hilma jo vähän Arpulle näytti vihreää valoa, että me saatettaisiin ehkä joskus voida leikkiä.



Ei kommentteja: