torstai 23. lokakuuta 2014

Vauhdin huumaa.


Pitkästä aikaa tottista kentällä Demin kanssa, ja kyllä - homma oli hanskassa ja hanskat niin totali hukassa kun tuon sähikäisen kanssa pystyy vaan olemaan! Treenattuani käytännössä vain Ricoa kesän, oli pieni muotoisia ongelmia saada pysymään tuo sähikäinen lapasessa. Mutta jotakin hyötyä tuostakin kaaoksesta, iski taas hirmuinen inspis reenailla tottiksessakin Demiäkin muutenkin, kun vaan kotipihassa omaksi iloksi. On ihan käsittämätöntä miten tuo voi olla koko ajan noin ilonen ja energinen, Rico kun on tollanen diselfarmari.

Ricolle otin jäävät ja luoksetulon, toisella kierroksella hypyn ja lopuksi otin vain leikkimään ja hömppäilemään.

 

Myöhemmin kävin vielä kaupan pihalla ottamassa Demille toisen kierroksen tottista (koska kentältä tuli kiire viemään pikkusisko töihin, ei Demi ennättänyt silloin) ja homma alkoi olla vähän paremmin hanskassa! Seuruutin pienellä alueella kytkettynä pientä neliötä ja palkkasin patukalla hyvin hallitusti, ei päässyt patukka suussa rallaamaan muuten, kuin ihan lopuksi autolle, muutoin sai tyytyä roikkumaan käden jatkona - näin vältin vähän turhaa kierrosten nousua. 

Alkuviikosta tuli tilaamani noutokapulat 650g ja 1000g, kun meillähän ei ollut kuin vaan toi 450g kapula ja huomasin tossa syksyllä Nooran kapulalla (650g) treenatessa, että Riksu on ehdollistunu vaan omaan kapulaan, eikä osaa suoraan juosta painavamman kanssa, joten nyt sitten opetellaan tolla kilon kapulalla noutoa uudestaan.

Demi extra;










Demillä oli iiiihhaaanaaat pikkuystävät taas käymässä :)

Ei kommentteja: