perjantai 17. lokakuuta 2014

Harrastus eläimet.


Miusta on tullu oikee hirvibongari, yllä kuvatodisteet. :D

Eilen meille kotiutu uusi lelu, pitkään haaveilemani kolmipyöräinen potkupyörä! Tarkoitus olisi saada vedätettyy koiria mahollisimman pitkälle syksyyn, joskin nyt hitusen harrastamista haittaa tiistaina tottistreeneissä murtamani käsi.  Joten seuraavaan kk en puikoissa ainakaan luultavasti itte ole, pitää toivoa, että jotakuta hyvä uskoisia saisin tehtävään pestattua sitä odotellessa.


Sitten eilen käytiin tottistelemassa Riksun kanssa. Riksulla oli tosi hyvä vire läpi treenin, tosi kaunista seuruuta tarjos, ja vaikka minulla palkkaus oli armottoman myöhässä yhdellä kädellä haparoidessani, Riksu tuntui vain paranevan treenin loppua kohti!

 
Liikkeestä seiso oli tosi hyvä. Liikkeestä maahan vaati taas tiettyä äänenpainoa, huohh, oon olevinaan häivyttäny sitä äänenpainoa, mut en näkyy tarpeeks.. Nyt on sitten kotona hoettu jos vaikka minkämoisella äänellä maahan menoa.


Luoksetulo oli tosi jees myös.


Avokaukot oli myös megahienot! Maahan menohan sillä on varma, mutta eka ylös nousu on aina vähän kyseenalainen, mutta nyt kyllä nousi todella hyvin ja puhtaasti! Kaks sarjaa teetin. :)



 Sitten yleistä Riksu söpöstelyä:


 Huomenna ois pitkästä aikaa PEKOtreenit rakennuksessa.

1 kommentti:

Kaisu kirjoitti...

Voi että. Miten siulla on nuin huono tuuri nuiden luiden kanssa? :( eka jalka ja nyt käsi.. Pikasta paranemista sulle ja rapsuja nelijalkaisille :)