sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Demi ja Raidallinen.

Alkuun kuitenkin 2,5v. Riksu kevät auringonlaskunpolttamana kaljuuntuvana rakkikoirana. On se aika komia tapaus jo, kyllä harmittaa tuo virheasentoinen kulmahammas päiväpäivältä enenpi, noh on se maaiman paras Piksu silti.


Sitten luultavasti viimeinen kerta jäällä tältä talvea, seurakseen Demi sai Nemon. Kyllä melko rivakka katoamistemppu tehtiin Nooran kanssa jäältä rantaan, kun rasahti alla siihen malliin, että ei jääty katsomaan vajotaanko pohjaan. :D



Demi myös jaksaa pihtailla juoksujaan nyt ihan sitä tehden.. Tai.. eikö nuo lienet ihan aikataulussaan ole, mutta nyt kun niitä odottaa ja etenkin kun vaihtoi karvan jo niin hyvissä ajoin tammi-helmikuun vaihteessa, niin nyt tuntuu, ettei juoksut ala ikinä, kun yleensä karvanvaihtoa seuraa juoksut. :D Merkkailu on kyllä ollut aivan mahdotonta jo pari kk... Ja ei, ei ole pissitulehdus, keskimäärin joka kerta ennen juoksuja ennätän epäillä, että sillä on pissitulehdus, ja joka kerta joutuu vain toteamaan että juoksuihin se merkkailu vain liittyy. No odotellaan :)

Demi täytti myös eilen 6v. <3 Onnea sisarukset! :)



 


Ei kommentteja: