sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Vierailevat tähdet.


Saatiin viikonlopuksi seuraksi Armaan sisko Nelli ja Nellin kaveri Kerttu. Minulta meni viikonloppu enenpi vähempi kuumeillessa, mutta onneksi sentään pariin kertaan päästiin jopa vähän lenkkeilemään ja emäntäväki kävi myös vähän ihmisten ilmoilla ärrierien ollessa talonvahtina paimenien tausta joukkoina.
 

Ulkona Armas otti Kertun ihan hyvin ja vähän leikittikin, mutta sisällä pennun iloisuus oli Arpulle _näin_ paljon liikaa. Ensimmäisenä aamuna kävi vähän sohvalla painimassa Kepan kanssa, mutta sen jälkeen ei tarvinnut yhdessä pitää, muuten olisi saattanut Kertusta tulla välipala. Armaalle oma tila on kaikki kaikessa, ja sen sille suon.
 
Ricoa pieni ystävä kyllä olisi kiinnostanut, mutta valitettavasti Nelli ei oikein siedä mustia isoja koiria, ja Kerttu puolestaan yksin ei uskaltanut juuri tutustua, mutta hyvä harjoitus Riksullekin olla vain samassa tilassa toisen kanssa, ilman mitään sen suurempaa kommunikointia. Demi suhtautui vieraisiin koiriin täysin väliinpitämättömästi, ei käynyt edes portilla haistelemassa.

Kyllä tuo Kerttu oli aika hauska pentu, hirmuisen leikkisä ja muisti meidät jo syksyltä niin ei mennyt aikaa turhaan tutustumiseen, vaan neiti jakoi rakkautta koko viikonlopun hyvin autuaasti! :D
 







































Ei kommentteja: