torstai 5. maaliskuuta 2015

Viikon varrelta





Voihan.. Lumet sulaa niin kovaa vauhtia, että itkuhan tässä tulee, mitä myö oikeen rakkiloiden kanssa tehhään sitten kun ei pysty enää hiihtää - mutta ei oikein vielä pääse maastoonkaan. :( Miltein päivittäin ollaan se vähintään tunnin, usein pidempikin lenkki heitetty vaihtelevissa maastoissa, vaihtelevilla reiteillä - itse kun en samaa lenkkiä jaksa päivästä toiseen katella! :D

Koirat on kyllä mielettömän hyvässä kunnosa, ko eihän meillä täällä mitään latuja oo, hangessa ne painattaa menemään. :) Viikonloppuna seuraamamme 'ilveksen' jäljet paljastuivatkin mitä ilmeisemmin ahman jäljiksi (varpaiden määrästä päätellen ;D), mutta eilisiltana tallilta kotiin tullessa sitten myös tupsukorvat sattuivat auton valokeilaan pihatiellä! On maalla vaan niin mukavaa <3 En malta odottaa, että kevät ja bambit tulee, toivottavasti tänäkin vuonna joku pikkubambi laiduntaa pelloilla.




Loppu viikoksi ja jonnekkin ensviikon puolelle asti saammekin Aamun taas meille Riksulle seuraa pitämään.

Sitten pieni katsaus tulevaan:

-Demin pitäisi aloitella kuun loppuun mennessä juoksut, ja se olisi tarkoitus astuttaa Sisulla. Joten sitten jännitellään huhtikuu ainakin, että tulooko meille kesäpentuja ja sen mukaan kesän suunnitelmat sitten muotoutuvat tarkemmin.
-Ricolle ja Moralle on luonnetesti toukokuulle varattuna, sekä jalostusoikeus urokselleni (Pikku Tiitiäisen Accept) katsottuna testi myös, jos vain saan paikan.  Myös pentueesta kolmaskin uros on menossa luonnetestiin toukokuulla.
-Mora starttaa tokouransa uuden ohjaajan kanssa viikonloppuna Kuopiossa.
-Aamulle pitäisi MH-paikka saada kesälle, ja myös luustokuvat on kesä-heinä vaihteessa.

Ja mitähän viellä. Noh ainakin Ricon TK2 on kovasti työn alla, mutta nyt on motivaatio niin heikossa niin koiralla kuin ohjaajalal, kun on niin pirun liukasta joka kentällä, että odotellaan sulia ja sen jälkeen kokeillaan uudestaan tavoitteellisempaa. Niin, ja Demi saa lusia juoksunsa ennenkun vien Rico kisoihin, näkihän tuon syksyllä, ettei kupoli kestä niin en lähde kokeisiin sitä uudestaan testaamaan.

Niin ja uusi keväinen bannerikin pitäisi askarrella, pitänee harkita pienen kevätloman pitämistä niin ennättäs kaikkee puuhastella enenpi.

Ei kommentteja: