maanantai 2. maaliskuuta 2015

Kuulumisia ja kuvia.

Demi treffaili viimekuun puolella Sisua ja Santtua, vaikka kovasti juoksujen merkit ovat olleet jo ilmoilla, antavat ne silti odottaa itseään, ehkä jo tässä kuussa mustat löytävät toisensa ;)



Kuun vaihdetta vietettiin hengaillen ja sunnuntaina käytiin paimenten kanssa 8km hiihtämässä Kaatamon puolella ja päästiinkin seuraamaan tuoreita ilveksen jälkiä, koiratkin jaksoivat jonkin aikaa pysyä jäljellä kunnes kiinnostus lopahti. 

Illemmalla sitten vielä toinen hiihtolenkki Arpun kanssa keskenään, 2,5km pitkin peltoja. Armas on kyllä ihan sekopää nykyisin lenkille lähtiessä, aivan järkyttävä kaahaaminen edestakaisin ja siihen välillä hirmuisella (..hyväntahtoisella..) murinalla ja rähinällä luokse hyppimään ja taas täysii erisuuntaan. Korviahan sillä ei ole, että jos kuttuu luokse niin aika tuurissaan on, tuleeko luokse ennenkun on karjunut kitarisat pitkällä vartin... Onneksi sentään sillon kun on oikeasti tarve totella, niin totteloo, mutta noh, yhtään jos ei oo paniikin säestämä luoksekutsu niin pyh pah, sanoo Arppu.

Kuuttikin kävi kylässä ja elikoita moikkaamassa.




***














***







Ei kommentteja: