torstai 16. huhtikuuta 2015

Meidän arjen AD-koe.



Käytiin sunnuntaina hyvän sään kunniaksi fillaroimassa koirien kanssa, mentiin aikalailla fiiliksen mukaan, ja lopputulemana oli 23km, yhden (koirien)juomatauvon mittaisella pysähdyksellä. :) Kyllä harmittaa ihan pirusti, että viime vuoden AD-koe peruuntui, ja tälle vuotta moisia ei näyttäisi olevan suunnitteilla järkevän matkan päässä, ei kyllä olisi kummoinen rasti suorittaa, kerta omistajakin kerta rytkäsynä jaksoi moisen sitkuttaa, ja AD:ssa matka suoritettaisiin vielä osissa. Niin ja Demi on jo nyt liian vanha jo testi suorittamiseen :(

-- Demin juoksuja odotellaan edelleen, minulle herää jo epäilys, olenko merkinnyt väärin syksyn juoksut, sillä Demillä tavallaan on ollut melko säännöllisesti tässä (maalis-)huhtikuulla juoksut, no odotellaan, on vaan pirun pitkä tuo odottavan aika, eritoten, kun ei tuota nuoren miehen kisakalenteria uskalla lyödä lukkoon, ennenkun Demi aloittaa juoksunta. :D --


Muihin aiheisiin mennäkseni..
Eilen hain meille hoitoon Aamun siskon Mimmin, minun olisi M tarkoitus viedä sunnuntaina Outokummun ryhmänäyttelyyn, se on neidin depyytti. Eilen pidettiin ekat nly-treenit, onhan se.. vilkas.. iloinen.. kaikkia rakastava.. Hiukan erikastia kun nämä minun muut esitettävät, joita ei voisi vähempää kiinnostaa ympärillä oleva silloin kun tehdään jotain. Ryhdikäs Mimmi kyllä on, jos vaan millään ilveellä saan sen seisomaan, niin se voi olla ihan kaunis näky. Lisään eilisten treenejen kuvat tähän postaukseen, jahka ne Nooralta tänään saan.





Ricon kanssa kovasti valmistaudutaan viikonlopun tokokokeisiin, eka AVOkoe, ja koira tuntuu ihan hyvältä käteen, jos ei nyt jotain ihme säätöä tule. Hypylle lähtöä empi eilen jostain syystä aika voimakkaasti, meni yli vasta toisella, mutta muuten suoritti kyllä liikkeen täydellisesti. Pitää tänään heitellä vaan nakkeja esteen yli ja huomenna sitten kasata liike taas kokonaiseksi, niin josko se arpominen jäisi.

Muuten sitten päivittelin vähän meidän suunnitelmia, joita alkaa syksylle olla jo ihan kivasti, sillä kesä menee Nemon douppejen takia aika yksipuoliseksi harrastamiseksi, niin otetaan syksyllä sitten senkin edestä kaikkea, kun on taas kisakaveri reissuille, niin voipi lähtä vähän kauvemmaksikin. Pitäähän siitä Nemosta muotovaliokin leipoa, niin eiköhän multakin joku aina matkassa ole. :) Huippua!

Ei kommentteja: