sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Outokumpu RN 19.04

Outokummussa minulta ei ollut omia koiria kehässä, mutta käytin siellä Aamun siskon Mimmin, joka on todella paljon kesken kehityksen siskoonsa verraten, ja vielä kaljuuntuikin mukavasti näyttelyiden alla, mutta ei se oo niin justiinsa! :)

Tuomari: Astrid Lundava, Viro

Allison "Mimmi" 

"Suuri, kuivu ja kiinteä. Hyvä narttumainen pää. Matala säkä. Riittävä selkälinja. Hyväasentoinen lyhyt lantio. Liian kapea edestä. Rintakehä saisi olla syvempi. Suora edestä. Hyvin kulmautunut takaa, liikkuu hyvällä askeleella." 
NUO




Arvostelu oli kyllä aivan koiran näköinen, puutteet ja vahvuudet oli tiedossa. Kropan tulee kehittyä vielä paljon, mutta taas liikkeiden puolesta, on varmasti yksi parhaiten liikkunut koira mitä minä olen esittänyt. Mimmi liikkuu todella pitkällä ja suoralla askeleella, todella tehokkaasti. Seisominen ei ollut vielä ihan Mimmin bravuuri, joten asento ei kovin viimeistelty ollut, mutta lähdettiin kehään sillä asenteella, kunhan seisoo iloisesti niin se riittää, ja sen se todella teki! Häntä huiskusi niin, että koko koira vaappui puolelta toiselle! :)

Ei kommentteja: