perjantai 24. heinäkuuta 2015

Pentuja!



Ilokseni voin kertoa, että meillä odotetaan pentuja yllämainistusta yhdistelmästä! LA olisi elo-syyskuun vaihteessa. *Sukutaulu*

Yhdistelmää en uskaltanut julkaista, sillä Moran ultraa odotellessa Demin (yllättäen alkaneet) juoksut menivät niin pitkälle, etten ollut lainkaan varma jäisikö se enää kantavaksi, mutta luotto narttuu kannatti ja käytin sitä vielä uroksen luona ja tänään ultrassa sitten näkyi monen monta pientä koiran alkua. <3

Demi x Santtu yhdistelmäähän pohdin jo silloin ihan alunalkaen, mutta päädyin kuitenkin valitsemaan täysveljeksistä Sisun, mutta Demin vetkutellessa juoksujensa kanssa yhdistelmä jäi keväällä toteutumatta, vaikkakin nyt jälkikäteen järkeiltyäni ja vielä enemmän poikiin tutustuttuani, uskon Santun alunalkaenkin sopivan paremmin tasapainottamaan Demin tempperamenttia, joten olen äärimmäisen tyytyväinen siihen, että lopulta tässä kävikin näin.

Molemmat koirat ovat laajasti terveystutkittuja, kummallakaan ei ole iho-oireita, herkkävatsaisuutta, eikä ääni-tai alusta-arkuutta. Syövät niin nappulaa, kuin raakaa.

Demillä on hyvää jälkeläisnäyttöä ensimmäisestä pentueestaan niin terveyden, luonteen, kuin harrastusominaisuuksien osalta. *Klik*



Santulle pentue on ensimmäinen, mutta ensimmäisen illan liehyttelyn jälkeen astui Demin jo varmasti kahtena seuraavana päivänä ilman ihmisten apua (toki nalkissaolon ajan olimme vahtimassa). Nalkissa olivat kumpaisellakin astumisella parikymmentä minuuttia.

Tämän pentueen osalta ajattelin pitää jonkin sortin tiineys/pentupäiväkirjaa, A-pentujen kohdalla ei tullut pidettyä, joka vähän jälkikäteen on harmittanut, olisi kiva verrata tähän tiineyteen asioiden etenemistä. :)



Mutta ei tämä päivä ihan niin putkeen kuitenkaan mennyt, toinen sijoitusnarttuni Atalante "Aamu" kävi samoilla vauhdeilla luustokuvissa, ja sille valitettavasti todettiin isomman luokan LTV-muutos. Odotan nyt kennelliiton tuomion vielä asiasta, mutta jos nyt ei ihmeitä tapahdu, Aamu saa jatkaa lokoista elämää kotikoirana ja toivotaan, ettei muutos ikinä - tai ainakaan vielä moneen vuoteen ala vaivaamaan.

Myöskään lonkat eivät priimana kennelliittoon lähteneet, mutta nivelrikottomat ne joka tapauksessa vielä olivat. Muutoin etupää, SP&VA ja polvet olivat kunnossa kyllä.

Ei kommentteja: