sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Pentupäiväkirja - tiineys vko 1-4



VKO 1-3.

Astutuksen edellä mittasin Demin vatsan ympärysmitaksi 54,5cm, painoa en mitannut, mutta uskoisin keikkuneen siinä 29-30kg hujakoilla.

Eroa normaaliin ei juuri näkynyt, mitään pahoinvointia tai nirsoilua Demillä ei tämänkään tiineyden alussa ollut. Hyvä ja kaikki ruokainenhan Demi on.

Ruokana menee osin raaka, osin nappula (Sam's Field). Yleensä laitan sekaisin lihat ja nappulat, mutta välillä saattaa mennä parikin päivää pelkällä lihalla tahi nappulalla, mutta uskoisin meidän olevan aika 50/50 ruokinnassa + sitten toki kaikki ruuantähteet putoavat kyllä koiriin kippoihin myös, sekä raakaluita saavat kaluta säännöllisesti myös.



VKO 3-4

Demillä alkoi näkyä sievä pieni pömppis, ja mittanauhakin näytti jo 61cm. Myös nisät alkoivat olla vaaleanpunaiset ja "erottuvat". Tässä vaiheessa neiti oli jo sitä mieltä, että hän voisi syödä ihan koko ajan ja mitä vain, sekä rapsuttelemassa pitäisi olla aivan koko ajan. Tiineys oli myös silmämääräisestikin havaittavissa.

Myös meidän lauman sisällä tapahtui jotain, poikien välit kokivat mystisen kohentumisen, sekä myös meidän pihaan auton tullessa Rico alkoi jäädä Demin kanssa kuistille, eikä mennyt enää yksin autoja vastaan (Demi siis odottaa autot pihaan asti, eikä yleensä juokse kun tuttuja autoja vastaan "yläpihalle").

Tiedä sitten onko näillä mitään tekemistä Demin tiineyden kanssa, mutta muutokset näiden kaavoissa huomaa aika helposti - etenkin kun juokset jo ikkunaan hihkaisemaan koiraa takaisin, ja huomaatkin sen olevan Demin kyljessä kiinni ja katselevan pihaan saapuvaa ventovierasta autoa.


Ei kommentteja: