perjantai 21. elokuuta 2015

Pentupäiväkirja - tiineys vko 7-8

Tällä viikollakin eleltiin vielä aika normaaliin tapaan alkuviikko. Tiistaina käytiin Demin ja Armaan kanssa Oinaanvaarassa makkaranpaistossa, ei viitsitty juurikaan lenkkeillä mäkisessä maastossa, mutta pieni sankko mustikoita kuitenkin koirien kanssa kerättiin kodan lähimaastosta. Kovin tärkeää Demille tuntui olevan pitää lelu matkassa koko ajan, se sille sallittakoon.












Torstaina Demi ensimmäisen kerran osoitti merkkejä, ettei kiinnostaisi enää lähteä lenkille, kulki vierelläni jonkin aikaa, kunnes sitten jo juoksikin taas edellä. Mutta hetken oli sitä mieltä, ettei jaksa! :D

Vatsa-asukkejen elämää on ollut taas huikea seurata vierestä - hirmuinen mylttäys iltaisin etenkin ja Demikin viihtyy huomattavan paljon kyljellään pitkin pituuttaan. Nisistäkin tulee jo maitoa.

Lämpöä olen mittaillut Demiltä tämän viikkoa, ja neidin normaalilämpö näyttäisi olevan 37,8' - joka taitaa olla kerkivertoa alhaisempi, mutta menee vielä hyvin normeihin. 

Tänä aamuna sitten oli aika taas viikottaisille mittauksille, painoa oli tullut hurjat +5,3kg ja vatsanympärys oli 82-83cm. Saattaa olla, etten enää ensiviikolla saa painoa mitatuksi, sillä nytkin oli aika punnertamisen takana saada valas kanssani henkilövaa'alleni.



Huomenna se alkaisi sitten viimeinen viikko! Hurjan nopeasti se aika sitten loppupeleissä on mennyt, mutta voihan se olla, että ensiviikolla tuntuu tunnit pitkiltä.

Ei kommentteja: