lauantai 19. marraskuuta 2011

19.11 Jyväskylä KV



Tuomari, Lehtonen Vesa FI
"'Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää, kaula & ylälinja. Hyvä luusto. Syvä runko. Liikkuu vaivattomasti, mutta hieman epävakaasti edestä & takaa."

Pitkästä aikaa siis pyörähdettiin Tiitiäisen kanssa taas kehien puolella, ja voi, että hienosti oli ukko pöydällä, annoin tarkoituksella tilaa, että jos väistää niin sitten väistää, mutta eipä herraa pahemmin kiinnostanut tuomarin tekemiset, vaan tuijotti miuta :)

Niin ja valioluokassa kaikki 3 saivat ERI SA:n, muista luokista näitä ei herunut (ei nartuissa eikä uroksissa), jotenka valioluokan sijoitus järjestys oli sitten samalla PU-kehän sijoitus järjestys, eli totutusti Nipsu (BB Barracuda) ekaksi, ollen ROP, sitten toisena oli HR's David Cook ja Armas sitten kolmantena. :) Ei tainna olla Lehtosen mieleen brassitarjonta, kun kuitenkin paikalla oli 12 koiraa joista kolme oli vain SA:n arvoisia hänen mielestään - olihan se ilo tietty kuulua tähän kolmikkoon. ;)  



Niin ja Sonjan ja Minnin depyytti ei sijoituksille asti yltänyt, mutta tyttösten yhteistyö oli kivaa katseltavaa, ja Sannalle mielettömän suuret kiitokset koiran lainasta! Oli Sonjalle mahtava kokemus päästä JH-touhuun mukaan varman koiran kanssa! Nyt olisikin sitten Kajaaniin hakusessa junnukoira Sonjalle, jos jollakin ois tarjota niin vinkatkaa! Turkillinen koira siis hakusessa, koska Minnille, ja Armaalle tuo Kajaanin maapohjainen halli on vähän liian vilpoisa JH- kehässä odotella. :)




Ei kommentteja: