keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Lumi tuli ja Demi sekosi!



Kuten otsikkokin jo kertoo, Demille lumien tulo oli enemmän kuin mieleen! Demi odottaa ulos pääsyä kuin kuuta nousevaa, ja neiti on sitä mieltä, että ulos muuten lähdetään joka ainoa kerta kun sohvalta erehtyy emäntä perusksensa nostamaan, saman tien alkaa hirmuinen säntäily eteistä kohti, ja pettymys aina yhtä suuri kun pihale ei lähdetäkkään! ...tai sitten se huuto jos mennäänkin!


Armas ei ihan niiin iloinen tästä ole, katselee sohvan pohjalta korvat luimussa aina kun pitäisi pihalle lähtä. :D Tai siis pihalle kyllä lähtee, mutta jos vilauskaan takista näkyy niin vajoaa kyllä niin syvälle sohvaan kuin pystyy. 


Muuta kuulumista. Armaan kanssa ollaan toko-hyppyä tässä harjoiteltu, kun nyt on hieno pahvinen tokohyppykin! Noh ihan kai se on kohtalaisella mallilla, pitäisi vaan saada se tollo tajuamaan, ettei ennakoi perusasennossa hypyn jälkeen, muuten olisi liike jo oikein hyvää katseltavaa, mutta äh, aina napsahtaa istumaan samoin tein kun menee sen luokse :( Ärgh. Noh on tässä vielä talvi aikaa sitä hinkata, että josko sitä keväällä sitten päästäisi depyytti tekemään tokonkin puolella.

Demi harjottelee vieläkin tuota seuraamista, kontakti on kyllä tosi hyvä, mutta edistää vieläkin tosi herkästi, ärsytys! Niin ja perusasentokin on ihan mallillaan.
ps. ei täällä oikeesti noin paljon oo lunta mitä kuvat väittää, vanahoja kuvia, ettei ois niin kalsean näkönen päivitys! :D

1 kommentti:

Tiia ja Arto kirjoitti...

Ootko kokeillu tossa Armaan hypyssä, että palkkailet tosi eri aikoihin: välillä pelkästä hypystä lennätät palkan esteen toiselle puolelle, välillä alat lähestyä Armasta, mutta palkkaatkin silti heittämällä palkan ennen kuin ennätät vierelle ja välillä sitten taas menet vierelle asti, mutta palkkaat ennen kuin pyydät perusasentoa/ennen kuin Armas ennättää ennakoida perusasentoa