lauantai 21. heinäkuuta 2012

1 vko !

En tiedä mitä sanoa, ensimmäinen viikko pentujen kanssa takana, ja tuntuu etten mie oikeestaan tiennytkään mitään pennuista! Vaikka olevinaan oon lukenut aineistoa paljonkin - pyh pah, kyl se on niin ettei tätä arkea voi kirjasta lukea! On toki ollut aivan friikkiä herätä aamulla puoli kuus vaihtamaan pentuloossiin puhtaat aluset ihan virkeänä, kun normaalisti kello soisi kuuden jälkeen ja silloinkin menee vielä vartti siihen että saa itsensä ylös, ja virkeydestä ei tarvitse haaveillakaan! :D

Kaikki on mennyt vielä hyvin, ja toivottavasti jatkuukin näin. :) Pennuilla painot mukavasti nousseet, alla viikonajalta taulukko jokaisen pennun kehityksestä.


Tirriäinen pitää painonsa puolesta häntäpäätä, mutta kyllä pieni tuplasi painonsa viikkoon, joten alkaa mulla olla jo sellainen tunne, että saattaa siitä hyvinkin tulla eläjä, reipas pieni sintti on! :) 

Sitten luultavasti siihen osuuteen mitä suurinosa blogin lukioista on odottanut, eli siis.. kuvia :D


Demi viikko synnytyksen jälkeen. Neidillä intoa olisi, ja kovasti on sitä mieltä että lähtisi esim. pyörälenkille mukaan, jos Armaan kanssa lähtee, mutta luonnollisesti tuollainen rasitus on nyt täysin pois suljettua ja Demi saa tyytyä vain pieniin pissatuslenkkeihin! :) Noh kaipa se kertoo vaan siitä ettei toinen oo kipeä, eli tyytyväinen kai saa olla. :)

Tänään myös palauteltiin vähän tokohommia mieleen, perusasennon verran, todella flegmaattisesti tekee, mut ei kyllä oo emännässäkään kehumista, aivan liian laimeasti palkkaan, et ei ihme jos ei motivoi. Pittää pihalla iltapissityksen ohella "reenaa" uusiks kunnon palkalla (= lelulla) niin jää kumpaisellekin parempi mieli! :) 


 .. sitten varmaan olisi vuoro siirtyä pentukuviin, niihin liittyen, huomasin et mie tarvitsen paremman putken kameraan.. Ei tällä kuvata sisätiloissa liikkuvaa kohdetta :( Yh.. ne on kalliita, ja sen lisäks pesukonekkin levis, et pitäis varmaan ensteks ostaa uusi pesukone kun uusi putki kameraan, onko aina pakko ajatella järkevästi... :D











Pennuilla on väritys muuttunut naamasta hurjasti, useimmilta on mennyt kuonon sivutkin ruskeaksi, vähän huonosti näin kuvissa näkyy, mutta esim. alissa kuvassa näkyy kuinka Tirriltä paistaa ruskea haaleasti läpi, tuliskohan noista sitten isäsä värisiä?! :D Toivottavasti jäisi muutama Deminkin värinen.

--

Armas ja Nelli sisko toukokuussa-12.

Armaasta sen verran, ettei ukko joudu ihan paitsioon, niin Armas pääsi siskontytön, Milan, kaveriksi "lasten olympialaisiin" , paikalla oli 12kpl alle 10v. lasta, joista parilla oli narttukoira mukana ja muilla sittten lelukoira, joten Armas oli osannut jopa melko mallikkaasti olla! Ohjelmassa oli ollut mm. agilityä sekä rallytokoa. :) Nyt on väsynyt ukko <3  Mukava oli kuulla positiivista palautetta siitä kuinka oli Armas vieraiden matkassa ollut, tietty olihan se kuulema vieraita aikuisia kieroon katsonut, mutta onneksi lapsiin oli suhtautunut hienosti, jota minä kyllä hiukan jännitin, että miten ottaa kun minä en ollut paikalla.

Ei kommentteja: