torstai 5. heinäkuuta 2012

Sosiaalista & aksaaa + oheistoimintaa.



Keskiviikkona töiden jälkeen hain vain koirat autoon ja suuntasin kohti iskän työpaikkaa (- on siis uitolla töissä ja näin ollen heittelee rekkojen kyydistä pöllit trukilla vetteen -) jotta saisivat koirat purkaa energiansa irti olemalla. Satuimmekin hyvään saumaan kun ei sattunut kuin kaksi tukkirekkaa tulemaan siinä ollessamme. Ensimmäisen rekan tullessa pyysin koirat autoon (rekka ajoi 1½m päästä autoani) varmuuden vuoksi, etteivät keksi mitään typerää - joskin eivätpä nuo pätkääkään välittäneet koko rekasta sinäkään aikana kun se sitoi puita, mutta ei sitä koskaan tiedä. Seuraava rekka kun tuli, pyysin koirat vaan auton toiselle puolen, ja siitä katsottiin kun rekka surruutti pois. Eli siis meillä ei moiset pienet (heh täys pitkät tukkirekat) pelota :D Ovathan toki olleet usein mukana rannassa, joten sinällään tuttuahan ne rekat oli, mutta aina on parempi varmistella kun luottaa liikaa.






Armaalle heittelin palloa - ja Demille annoin oman pallon suuhun, toki sen piti juosta joka ainut lenkki Armaan mukana kun se haki palloaan, mutta koska sillä oli oma pallo suussa, välttyi neitikoira turhilta äkkipysähdyksiltä, hypyiltä yms. jotka voisivat olla haitaksi loppu tiineydelle.



Demi molahti "laiturilta" veteen, kun kääntyi katsomaan mitä pihalla tapahtuu ja jatkoi etenemistä - sinne molahti!! Ei näkynyt korvaakaan pinnalla hetkeen - kunnes sitten hirmuisella räpiköimisellä neiti pinnalle ilmestyi ja kapusi takaisin laiturille - ei tuntunut maha olevan esteenä kun punnersi itsensä ylös! Hetkeä myöhemmin Armaan pallon kurottelu päätyi samaan lopputulokseen, joskin koira pysyi miltein pinnalla, mutta Armaalla voimat eivät riittäneet korkealle laiturille ylös nousta, joten minun piti kiireesti mennä pelastamaan paniikissa molskiva rasilialaiseni, joskin niin paniikissa ei toki ollut että pallosta olisi luopunut :D Heh..

Aikamme siellä oltuamme, huomasin että alkoi olla jo kiire treenejä vetämään - eikun koirat kyytiin ja kotia kohti, jonne Demin puotin kyydistä. Armas pääsi vielä treeneihinkin mukaan, joskin makupaloja tms, minulla ei kyllä ollut mukana, joten luotin limaisen pallon voimaan!


Ensin oli alkeisryhmä, paikalla oli 4 koirakkoa, joten jokaiselle oli rutkasti aikaa, ja saatiinkin jo ihan hyvän kokoinen pätkä suoritetuksi! :) Alkuun oli vain esteet 2, 3 ja 4. Kun homma luonnistui lisäsin eteen hypyn. Tämäkin kun alkoi sujumaan, toisilla paremmin ja toisilla vielä paremmin niin homma otettiin sitten toisinpäin hyppy, putki, hyppy, hyppy - kuvan mukaisesti. Alkeet kun oli pulkassa, oli jatkon vuoro, samalla radalla jatkettiin, koska paikalle tuli vain yksi koirakko, joten saatiin sitten Erjan kanssa omat koirammekin treenattua varsin hyvin siinä samalla. Armaalle tuo neljän esteen sarja oli kuitenki hivenen liian helppo, (ei sitä kiinnosta tehdä päiväkoti askareita jos on jo amiksessa) joten pyärittelin sitä esteiden lomassa useamman erikaavan mukaan, mutta yllä olevassa kuvassa yksi esimerkki.



(c) Tuija2012

Treenailun jälkeen sitten Armas saikin leikkiä taas sosiaalista kääkkä (Tauno, Hilma ja Riku) seurassa, alkuun mukana juoksi myös dopperi Näppärä, mutta Armas oli vielä silloin hihnassa, sillä Armas ei pahemmin perusta isoista HÖTKYÄVISTÄ koirista, etenkään jos ne eivät tajua väistää. :) Eipähän tuo Armas intoutunut varsinaisesti leikkimään, mutta palloa kyllä haki, ja antoi Taunon juosta ihan kyljessä kiinni mukana. Kerran taisi pennulle sanoa, että "mukava olla idolisi mutta ei tarvitse kuitenkaan päälle juosta" ;)


Armas huomautti Taunolle, että noin iholle ei muuten tulla! :D
"Heiii, kalkkiautomaatti elä oo noin tiukkis, ollaan kavereitaa jooookoooo?"

Viimeiseksi kuvaksi niin mahdottoman suloinen Hilma <3 Voisin tuota nassua kuvata vaikka päivästä toiseen! Eipä ole tullut vastaan vielä tuon suloisempaan pään kallisteliaa!! :)

Ei kommentteja: