tiistai 10. heinäkuuta 2012

Hirveen on sosiaalista. + Dee kuulumiset.

Armas sai leikkiä viikonlopun sosiaalista, Pipsan kanssa. Lauantaina lähdettiin käymään kaupunki kävelyllä -  joka sujui pienen Pipsa pennelinkin osalta mitä mainioimmin, ihmisiltä sateli rapsutuksia, ja jos vaikka mitä vastaan tuli. Myös jäätelön ja mansikoiden makuun pieni penneli pääsi - Armas kun ei oikein niistä innostunut, Armaan mielestä kaupungilla oli todella TYLSÄÄÄ! Siitä kuva todisteeksi.




Pipsalla puolestaan oli huuurjjaaan hauskaa!




Kaupungista jatkettiin sitten venesatamaan, ja siellä "poukamaan" jossa koirat saivat kirmata ilman ulkopuolista häiriötä (lukuun ottamatta jotain hörhöä joka hihhuloi puskassa) . Pipsa onnistui taiteilemaan rantakivikossa siten, että humahti veteen, mutta samoin tein pieni sisupussi olikin jo kuivalla maalla - ja uudelleen kurkottamassa samaisen kiven lohkareen päällä :D  Heh, ihanan reipas ja alusta varma koira. Ei kyllä ole tullut pitään vastaan vielä meidän lenkeillä mitä Pipe olisi pelännyt! :)




Pipsa pääsi leikkimään myös naapurin Onni, amerikantoy(?)terrierin kanssa:



Olihan tuo aika sydäntä sulattavaa katsoa kun pikkuset ravitti! :)
Ainiin, Pipsasta otettiin myös uusi pönötys kuva, oikein mallikkaasti pentu on hiffannut seisomisen idean, eihän se toki vielä mikään automaatti ole, mutta hienosti neljällä jalalla kuitenkin seisoa pönötti!

Jade "Pipsa" 10vko

--Alkuviikko on mennyt ihan odotellessa ja ihmetellessä, kasvatusoppaita päntäten ja nettiä selaten! :) Hui... kohta olis se H-hetki. Muutama kuva tältä päivää, muutaman päivän alle LA:n. Painoa +5,6kg ja massukan ympärys n.88cm, normisti n.60cm (ei toki mitään millitarkkoja mittoja, vaan sellaisia sinnepäin mittoja ). Massussa on aivan mahoton myllerrys iltaisin! 





Ei kommentteja: