sunnuntai 5. elokuuta 2012

3vko poseeraukset pennuilta.




Vihreästä touhu oli HURJAN HAUSKAA! häntä vispasi minkä ennätti ja oikein mallikas otos sitä aikaan saatiinkin! Oikein komea koiran alku, ja seisoa törötti pitkäntovin maltillisesti.



Caapostakin oli ihan huippua! Vähän vihreää malttamattomampi tosin oli, että tassuakin välillä tuli kun ei enää olisi millään jaksanut olla paikallaan!



Mikeä kyllä horjuva pyykkilauta hiukan hirvitti! Joskin pienen totuttelun jälkeen pieni hännän heilutus tältäkin pieneltä mieheltä irtosi. :) Mutta onneksi meillä on vielä mooooonntaaa viikkoa aikaa harjotella ja totutella moisiin hommiin.



Aatu otti tilanteen niin coolisti että kieltäkin piti näyttää ;) Hetken paikallaan jaksoi pysyä sitten olisi pitänyt saada jo tehdä omia juttuja.



Rico ei oikein ymmärtänyt oliko touhussa mitään pointtia, mutta päätyi kuitenkin pönöttämään aloillaan sen aikaa, että melko mallikas kuva saatiin otetuksi.



Otto suhtautui myöskin tilanteeseen hyvin tasaisen varmasti, niin kauvan kun ihana jauheliha pala oli nenän tavoitettavissa niin tämä ukko seisoa pönötti! :D



Pieni ja pippurinen Tirri! Tuossa viikolla kun yritin saada pientä seisomaan niin ei takapää oikein vielä kantanut, mutta eilen toinen näytti kuinka hieosti hänkin osaa pönöttää ja häntää heiluttaa! :)



Viimeisenä muttei vähäisimpänä punainen tyttö (jonka pitäisi saada pian nimi sillä nyt sitä tulee sanottua Pai:ksi, teletappien mukaan :'D ) , tämä oli kyllä terhakka tyttö, joissakin kuvissa tosin näytti enenpi terrieriltä tai pinseriltä kun niin yliskarppina etorääpäle yritti olla! :D

Sitten viikon painot:

Tytöt
Oranssi 1310g (780g / 412g)
Punainen 1500g (1090g / 576g)

Pojat
Ruskea 1560g (1070g / 537g)
Sininen 1530g (1060g / 652g)
T.Vihreä 1550g (1160g / 664g)
V.Vihreä 1920g (1300g / 740g)
Violetti 1630g (1130g / 667g)
Väritön 1550g (1170g / 800g)

Aatu menee painonsa puolesta huimasti muiden yläpuolella, mutta muuten alkavat pojat olla aika samoissa lukemissa, kaikki näyttävät ja tuntuvat hyviltä, eikä ole kukaan laihempi tai huonokuntoisempi kuin toinen. :) Tyttöset tulevat sitten hiukan perässä, joskin edelleen tasaisen varmasti nekin.

-





Aatu kiusaa Tirriä - Ja Tirri kostaa!


Aatu kiusaa Caapoa.


 Tirri halus leikkiä äitin kanssa ..





..Mutta veljetpä halus leikkiä Tirrin kanssa.




Näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa tämä postaus. :)





Ei kommentteja: