maanantai 13. elokuuta 2012

4vkoa poset + maalla ekaa kertaa!




Peto (ex.Aatu) on vakaasti sitä mieltä että on noutaja! Tällä nuorella miehellä painoa on vaatimattomasti reilut 3kg, viikkoon paino nousi n. 1050g!



Otosta seisominen oli varsin totista puuhaa, kuten kuvasta näkyy. Painoa Otolla on himpun vajaata 2740g , viikkoon paino nousi hiukan alle 1kg.



Mike suhtautui seisotukseen jo hiukan luottavaisemmin, eikä enää tarvinnyt kyyristellä! Painoa 2770g, ja näin ollen tällä viikolla Miken paino nousi porukasta eniten, n.1090g!



Caapolla painoa on 2730g, joka on n.1050g nousua viimeviikosta.



Ricolla häntä huiskui siihen malliin ettei kameralla ollut sisätiloissa mitään jakoja pysyä perässä, joten nyt on tälläinen "aavehäntä". Painoa 2680g, nousua viimeviikosta n.1090g, eli Miken kanssa  painon nousun kärjessä.



Remulla painoa 2640g, ja se on nousua n.970g viimeviikosta.



Tirrilläkin oli niiiin hurjan hauskaa että kaikki kuvat oli jostain kohin epätarkkoja, mut mennään nyt tällä, kaikista selvin. Painoa Tirrillä on 2220g, joka on n.840g nousua viimeviikosta.



Laalaallakin oli himpun verran ongelmia ymmärtää, että hännän pitää nyt olla paikallaan, että saadaan nätti kuva - juu ei. :D Neidillä painoa hiukan alle 2650g, joka on n.1050g nousua viimeviikosta. 

Sunnuntai painoilla vertailut.
--

Niin sitten itse asiaan, käväistiin ekaa kertaa maalla viikonloppuna, tai no, oltiin koko vkolp siellä. Perjantaina survoin koko pataljoonan kevythäkkiin ja Demin viereen, eipä tainnut koko tunnin matkalla pihaustakaan kuulua pennuista, eikä kukaan voinut pahoin. Heti maalle saaavuttaessa laskin pennut autosta pihalle, pissille, eikä kukaan ollut tehnyt matkalla häkkiin, jes!

Siitä se kuhina sitten alkoi, pentujen piti päästä joka paikkaan tutkimaan ja haistelemaan. Reipasta sakkia. Vähän liiankin, nimittäin tuo Peto poika, joka päätti sellaisen mekkalan nostaa kun talon väki tuli pihalle, poika pisteli häntä tötteröllä menemään ja haukkua louskutti minkä suusta lähti.. En voi ymmärtää että neliviikkoinen pentu voi reagoida noin vahvasti, kunnon vahtihaukku.. Sinne se luokse juoksi ja heti syliin kiipesi kun huomasi että perskeles nää onkin näitä rapsutus koneita :D Tuosta tulee Äijä.

Demi otti tilanteen hyvin rennosti, viihtyi aika pitkälti pihalla, vaikka oli ihmisiäkin pentuja katsomassa, välillä kävi sisällä tsekkaa pentujen tilanteen (+imettämässä ja putsaamassa) ja sitten hakeutui takaisin pihalle. Sellaisen huomion myös tein, että kierti tonttia normaalia enenpi, ihan tontin laitamia myöten mitä ei normaalisti tee. Mutta ei siis vahtinut pentuja sen enenpiä.
Oikein mukavasti meni kyllä muuten pentujen kaa tuo reissaaminen, mut voisko joku kertoa niille ettei viikonloppuna tarvii herätä kuudelta?? Pois tulo matka oli sitten hiukan äänekkäämpi, kun nostelin pennut suoraan vapaudesta auton kyytiin niin protestihan siitä tuli, puolen välin jälkeen luovuttivat ja loppumatkan olivat hiljaa. --kukaan ei voinut taaskaan pahoin, mutta pisut joltain pääsi, ja sen näköisiä oli häkkikaveritkin! Kotipihaan kun tultiin, niin kaikki kävivät eka pihalla pissalla, ennekun sisälle pääsivät, josko ne joskus oppii sisäsiistiksi sitten. :D  

No joo, siirrytään kuviin.



Viikonlopun aikaan pennut saivat hirmuisen määrän rapsutuksia, eivätkä tuntuneet pistävän pahaksi sitä ollenkaan:



Sitten alkoi jo väsymyskin pieniä painamaan:


--

Sitten vähän sekalaisempaa kuvaa, miusta & mammakoirasta, vähän sitä sun tätä.


Mutta siis tälläinen oli meidän viikonloppumme maalla. :) 

1 kommentti:

E&R&H kirjoitti...

Ihania ku sammuneet pitkin pihaa kuka minnekkin=D