perjantai 3. elokuuta 2012

Päivää vaille 3vko.

Pun. tyttö.
Mike.
Sanna otettiin avoimin tassuin vastaan pentulaatikossa!
Rico taustalla erotuomarina.
Mike sanoo Otolle, ettei enenpää rakkautta kiitos! :D
Mike.
Vihr.(?) & Mike.
Rico.
Caapo & Tirri.
Rico.
Tirri tuli turvaaan syliin kun muiden leikit äityivät neidin mielestä liian rajuksi.
Tirri.
Vihr. & Caapo
Vihr & Caapo.
Aatu & pun.tyttö.
Caapo.

Tämän viiikon kuva satoa, hiukan hitaalla päivityksellä, kun minua on nyt pari päivää vaivannut kamala migreeni niin ei oikein mitään ole kyennyt tekemään. :( Noh tässä kuitenkin kuvia, parempi myöhään kuin ei milloinkaan! :) 

Huomenna olisi tarkoitus ottaa pienistä ekat "viralliset" seisotuskuvat, nyt kun alkavat jo tolpillaan kestää, ja ikää mittarissa 3vkoa, katsotaan josko ne viikonlopun mittaan sitten saisi blogiinkin asti. 

Eilen oli operaatio kynsien leikkaus, useimmilla sujui ihan mutkitta, kun taas toiset vähän enenpi möykkäsivät vastaan kun piti malttaa niin pitkään aloillaan olla, hih, noh mutta kaikilta kuitenkin saatiin kaikki kynnet kerralla leikatuksi, ja palkkioksi pääsivät Demin maitobaariin niin ei enää yhtään harmittanut. Kiinteää sapuskaakin varmaan viikonlopun mittaan päästään maistelemaan, joskin kamala kiire sillä ei vielä ole kun maitoa vielä on hyvin, mutta onhan tuo Demi jo vähän joutunut pentuja ojentamaan etteivät niin kovasti pienillä hampaan tyngillään pureskele! 

Kaikki hakautuvat pehmeältä paperille pissille, joten pesä pysyykin jo aika hienosti puhtaana, mutta vastapainona sitten saa jatkuvaan olla puhtaita alusia lisäämässä "lattia-alueelle". :)

--

Armas pääsi pentutivolista hermolomalle, heh, tai Demi Armaasta, kummin sen nyt ottaa, pikkusiskoni Sonjan luokse maalle (köh...tai pitäisikö sanoa äitini luokse :D ), siellä nyt on jonkin aikaa, varmaan pitää viimestään koulujen alkaessa hakea se pois, kun sitten joutuu muutoin olemaan yksin siellä päivät, niin sama sen on kotia tulla, ja pennutkin sitten vähän vielä kasvaneet niin uskaltaa Armaan kanssa varmaan jo laskea paremmin tuttavuutta tekemään, eikä tarvitse kuunnella sitä loputon piiiiiiip piiiiiiip, mitä Armas pitää, kun katsoo pää kallellaan koiraportin takana pentuja jotka inisevät. Armas meneekin Sonjan kanssa huomenna Kuopion näyttelyihin, HUI! Voin kertoa että isosiskoa kyllä hiukan jännittää kun Armas on ensimmäistä kertaa Sonjan kanssa virallisissa kehissä -  ja ylipäätään muuan kuin minun kanssa rotukehässä :s Varmaan tämä migreeni ei tämän jännityksen takia lopu!!! :D

Kyllä Sonja tuon koiran esittää osaa, jos vain arvon Herraa kiinnostaa esiintyä - ja ne päivät on näyttelypäivinä harvassa, että tuo suostus esiintymään! :D

Ei kommentteja: