lauantai 11. elokuuta 2012

Viikon varrelta.


Kaunis Rinsessa.





Tirrin isä on ehkä ajokoira, hännänpää valkoinen edelleen :D

Tirri keskittyy hurmaamaan vieraat suloisella nassullaan!




Mike VS heinänkorsi.




Pennut pääsivät pihalle ekan kerran tuossa viikolla, meidän hurjalle 3m x 3m pihalle, siinä oli kyllä pienille aloitteluksi aivan tarpeeksi tutkittavaa. :) Otolle ulkoilu tuntui olevan luontevinta, ja se käpsyttelikin ensimmäisenä pihan laidasta laitaan, muut sitten tulivat hiukan viiveellä.





Rico kuulostelee telkkaria.



Mie luulin etten mie taljoista tykkää, mut tälläset kelpaa ;)
Myös sellainen muutos pentujen elämässä tapahtui, että ne pääsivät pois pentuhuoneesta, muuhunkin asuntoon asettumaan taloksi. :D Tietysti työpäivät ne ovat koiraportin takana huoneessa, kun ei kukaan ole vahtimassa, mutta muutoin pääseevät sitten normiarkeenkin mukaan täysillä.









Tirri ja Rico.






Torstaina pennuilla oli hurjan jännäpäivä! Meille tuli vieraita pennunkatsojia. Alkuun kaikki katsoivat silmät lautasen kokoisena pentuloossista, että mitä ... ihmettä, kun lauma vieraita ihmisiä herätti pentupoppoon unilta. Mutta sitten Aatu päätti että nyt loppuu nynnyily ja lähti tekemään tuttavuutta, muut katsoivat vielä hiukan aikaa pitkät päällä, mutta kyllä nekin siitä sitten käynnistyivät, huomasi kuitenkin, että enin energia oli kyllä jo käytetty minun kiusaamiseen kun siivosin pentujen huoneen työpäivän jälkeen 8 avustajan kanssa. :D Vieraat kun lähtivät pennut ottivat hetken aikaa lepiä, niissä kohdissa mihin sattuivat rojahtamaan, ja sen jälkeen oli taas hulina päällä.

Kissaa ei pennut paljon kiinnosta, joskus ohimennen käy haistelemassa, mutta ei sitä oikein kiinnosta. :)

Perjantaina sitten tuli vielä yksi pennunkattoja, ennenkun suunnattiin maalle. Noh aika väsynyttä porukkaa taas oli, kun jälleen olin työpäivän jälkeen saanut 8 avustajan kanssa siivota pentuhuoneen lattian :D Voisivat säästää tuon tarmonsa pennunkatsojille, eikä reijittäisi minun varpaita ;)

Viikonlopusta kirjotan erikseen, kuvine kaikkine viimestään alkuviikosta sitten, ollaan nimittäin pentujen kaa ekaa kertaa maalla viikonloppu ja eka automatka koettu yms. joten siitä lisää sitten!! :)




Ei kommentteja: