sunnuntai 19. elokuuta 2012

5vko! + muut kuulumiset.


Peto, painoa 4,3kg!


Otto, painoa 3,8kg.


Mike, painoa 3,8kg.


Remu, painoa 3,5kg.


Laalaa, painoa 3,5kg.


Rico, painoa 3,7kg


Caapo, painoa 3,5kg



Tirri, painoa 3,1kg.

Pennut kasvoivat yli minun keittiö vaa'asta joten painot ovat "vain" 100g tarkkuudella. Kaikki pennut ovat amppari episodia lukuun ottamatta voineet hyvin, ja kamalia riiviöitä ovat! Kaikkea pitää maistella, kaikkea pitää kantaa, kaikkialle pitää päästä, koko ajan pitäs olla jotain puuhaa jne. Terveen oloisia muksuja siis! :D Niin ja Caapon toinen korva on pystyssä, hih, on se aika hauskan näkönen.

Tälläviikolla pennuilla onkin ollut "jännät paikat", tiistaina oli ampiais-episodi ja torstaina käytiin iskän luona, heillä siellä on nuori lapparimix Muska ja fossiilinen corgimuori Emma (molemmat asian mukaisesti rokotettuja kotikoiria). Ensin pennut saivat tutustua pihaan Demin ja Arpun seurassa, ja sitten kun pennut olivat jo reippaita tepastelioita, siirsin Demin autoon ja pentuihin pääsi tytöt sitten tutustumaan.   

Emman mielestä pennut olivat lähinnä ällöttäviä, mutta Muskasta pennut olivat I H A N I A! Toinen oli niin täpinöissään ja hämillään että huh huh, hirmu nätisti oli, ja liehitteli pentuja, ei mitään röyhkeää tönimistä tms. :)


Pentuja ei juuri vieraat koirat jännittäneet, kuten näkyy... Tirristä etenkin Emma oli tosi ihana, Emma vaan ei ollut ihan samaa mieltä asiasta :D



Lauantaina pennut puolestaan saivat leikkikaveriksi kääkkä pennun Pipsan, jonka kanssa leikki äityi välillä vähän liiankin villiksi, hirmuinen rallipäällä koko viikonlopun, Armasta meinasi jo ottaa hermolohkoon, kun pennut eivät sitä vähää kunnioittaneet Arvon Herran omaa tilaa. Etenkin Peto sai Pipsasta hyvän painikaverin, ja Pipsa jäikin armottomasti alakynteen, mutta Pipsa käytti sitten massaylivoimaansa hyväkseen ja höykyytti sitten pienenpiä - jotka vastasivat sitten yhdessä samalla mitalla, joten ralli oli valmis.. Ihana oli kattoa kuinka pennut on vaan niin pentuja.. :)

Käytiin illasta sitten isojen.. tai no siis Armaan, Demin ja Pipsan kanssa hiekkamontulla kävelemässä, tämä oli eka pidempi aika Demille erossa pennuista, ja neiti ottikin siitä kaiken ilon irti! :D


Sen lisäksi Demi pääsi uimaankin, voi että Demi oli onnellinen <3



--

Sen lisäksi vielä muutama random kuva tältä viikkoa.


--

Ainiin ja vielä loppuun, ettei kukaan vaan luule, että Armas on täysin unholassa, niin ei pie paikkaansa, ukko piäs keskiviikkona aksa kentälle, josta ei juuri kerrottavaa kun ukkoa kiinnosti kun kilo pieniä kiviä, mutta ei siitä sen enenpää, tulipahan käytyä etes yrittämässä. :D Seuraksi kävin kaappaamassa myös Pipsa-neidin seuraneiteilemään & sosiaalistumaan :) "Treenejen" jälkeen miun kaksikko sekä Erjan kääkkä kolmikko saivat energiaansa purkaa pellolla riekkuen, muutama kuva siitä loppuun:


Mutta tälläistä meidän elämään. :)

Tänään käytiin Enossa, pennut saivat autokokemusta + pääsivät pihalle riekkumaan, siitä kuvien kera toivottavasti alkuviikon aikaan, riippuu nyt miten ennätän koneella töröttämään. Niin ja keskiviikkona on pennuilla sirutus ja ELL tarkastus. :)

Ei kommentteja: