tiistai 30. heinäkuuta 2013



Alotetaanpas tää postaus poikkeuksellisesti tälläsellä kuvalla! :D Sanna laitteli kuvia kun olivat Tarmon kanssa käyneet 'siskoja moikkaa' :) Kuvassa siis Ricon sisko Ira (Avantasia) ja veli Tarmo (Accept). 




Kaikki kuvat (c)Sanna J.

Mutta sitten asiaan, käytiin tossa vajaata vko takaperin mätsäreissä juniorin kanssa, PUN,ei sij. tuloksella. Emäntä oli hivenen urpo, eikä ottanut tajutakseen, ettei teini urpoile agstiaan (jollaista on kyllä muutoin sitten ollut havaittavissa), vaan sitä, että oli iso hätä! Nojoo.....
 
 

On se aika hieno jätkä.

Viikonloppuna käytiin Nooraa ja Nemoa taas rehvailemassa, ja lauantaina sitten oli jälkipäivä. Tutustuttiin Ricon kanssa ekaa kertaa molemmat eläissämme jälkitouhuun! Joo-o, olihan se.. Mutta kyllä miulle pieni hitunen inspistä tuli jatkojalostaa sitä touhua, vaikka eihän se lähellekkään yhtä mukavaa oo kun PEKOpuoli! Rico kuitenkin voisi olla aika näppärä jäljelläkin, jos vaan itseni saan psyykattua tarpeeksi rauhalliseksi ja määrätietoiseksi.

Sunnuntai päivästä kävin kattoo Moran AVO toko korkkauksen, melko lämmin karvakorvalla tuntui olevan, joten kaikista säpäkimmillään neiti ei ollut. Harmiksi paikkamakuusta nousi vierestä koira, joka sai myös Moran herpaantumaan siten, että nousi ja näin ollen liike nollille. Muuten sai ihan hyviä pisteitä, mutta hypyllä sitten nollasi, jätti hyppäämättä takaisin päin, vaikka oli jo naaman mitan esteen yli. AVO3 tulos sieltä nasahti. Ei huono toki sekään vuotiaalta koiralta.

Sunnuntaina illasta oltiin PEKOssa ekaa kertaa raunioilla.  Viime kerrasta oppineena sanoin suoraan, että Ricolle ei näkölähtöjä, menee silloin liikaa silmillä, eikä käytä nenäänsä. Koska oltiin ekaa kertaa raunioilla heräteltiin R ensin.

Eka ukko oli pusikossa heti autolta tultaessa, tarkoitus oli, että pääsisin palkkaamaan Ricon ukon löytämisestä, ennenkun edes olen sille antanut käskyn etsiä. Rico oli todella hölmistyneen näköinen kun sai vainun ukosta, mutta ei selkeästi vielä ollut ihan töissä, taisipa nenä töksähtää maalimiestä ohimoon ennenkun teini tajusi mitä löysi :D

Seuraava ukko oli sitten eräänlaisella kujalla jonka päädyssä oli tiiliskiviä hillitön vuori ja betoni rumpuja, sekä ympärillä puskaa. Kujalla oli myös kolme roskista kumollaan,  toinen ukko oli niissä. Lähetin Ricon nyt jo ihan töihin, ja lähtikin tosi hienosti, minkä nyt vaan miljoona metrii ohi, suoraan tiilikasoille, juuri kun treenin vetäjä sano kutu pois, R teki täyden uukkarin ja tuli suorilla roskiksille, eka kierti ympäri, sitten katsoi ekan roskiksen ja heti perään toisen! Hieno pallopää. :)

Kolmas ukko oli sitten "sortuneessa kerrostalossa", itse en tiennyt missä ukko, tai mitä kaikkea 'sortumat' piti sisällään - kuulin vaan ruminasta, että Rico on kolunnut kaikki peltikasat, maan alle menevät rumpuputket ym. Ilman että on paljon kyselle emällältä lupia/tsemppauksia :D ....joskin, oli myös painattanut maalimiehen ohi kerran. Ärrrr. Mutta sitten kun itse pääsin raunioihin sisään, ja Ricon kanssa edettiin samaa tahtia, löytyi kolmaskin ukko. :)  

Neljäs ukko sitten metsän puolella sellaisen kelan sisällä, se oli hieno :)

Lopuksi sitten tutustuttiin ketteryystelineisiin - tai Ricon tapauksessa kompuroitiin niissä. Metalli putki oli ihan jees, ja alustat, mutta tikkaat oli pahat. Sillalle meni ihan jees, mutta sitten teki täydellisen jäätymisen, eikä enää meinannut takapäätään käyttää. Ei ollut pelokas vaan pikemmin näytti siltä, ettei hissi vaan kulkenut ylös "jumitti". Mutta ehkä se siitä. :)

Hurjan hyvä mieli jäi kyllä treeneistä, Rico tekee jo tosi itsenäisesti töitä :)




Ei kommentteja: