maanantai 22. heinäkuuta 2013

Pieksämäki RN

Nyt on viralliset kehät depytoineet ensimmäiset Demin pennut:


Amoral "Otto"

"Yli keskikoon. Kevyt luustoinen. Riittävä tyyppi. Saisi olla enemmän leimaa. Tummat silmät. Matala säkä. Selässä klippi(?). Lyhyt pysty lantio. Pysty olkavarsi ja lapa. Hyvät takakulmaukset. Yhdensuuntaiset liikkeet. Löysät kyynäreet. Liikkeisiin toivoisin lisää voimaa. Esiintyy hermostuneesti.

JUN T







Otto esitteli ääntään koko ajan paikallaan ollessa, ja tuomari ei uskaltanut koskea koko piskiin. Tuomari kävi erikseen sanomassa, että valitettavasti tuo haukkuminen antaa hermostuneen kuvan ja näin ollen vaikuttaa arvosanaan. En käsitä, kun tuo otus ei räyhää, eikä piippaa se vaan haukkuu herkeämättä.


Ajattara "Mora"

Yli keskikoon. Keskivoimakas. Hyvä pää. Säkä tulisi olla korkeampi. Suora selkä. Lyhyt, pysty lantio. Pysty olkavarsi ja lapa. Hyvät takaosan kulmaukset. Korrekti edestä. Yhdensuuntaiset liikkeet. Löysät kyynäreet. Etuaskeleen tulee olla vapaampi. Hyvä taka työntö.

JUN H

 
 
 

Mora käyttäytyi oikein mallikkaasti, kyllä sitä ilolla käyttää kehässä, sen esiintymisestä paistaa -samalla tavalla kuin äitinsä-, että ihan sama mitä tehdään, mutta kivaa on. Moraa kävi kehän laidalla pieni lapsikin silittelemässä, niin M ei ollut moksiskaan, vaikkei kotosalla lapsia olenkaan. :) 


Willenskraft Vonne "Demi"

Keskikokoinen, keski voimakas. Tumma narttu. Feminiininen pää. Matala säkä. Köyristää lanne osaa. Lyhyt lantio. Lyhyt pysty olkavarsi. Korrekti edestä. Hyvät taka-osan kulmaukset. Ahdas takaa, yhdensuuntainen edestä. Etuaskeleen tulee olla vapaampi.

AVO H.



Demi esiintyi taas omaan varmaan tapaansa, kivaa oli ja häntä heilui. Avo narttuja oli 6, joista kaksi sai T:n, joden Demihän oli tosi taitava kun ei ihan jäänyt häntä päähän ;D 

Ei kommentteja: