keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Isopahasusi ja pupunen.

Eilen käväistiin rakkiloiden kanssa kentällä. Kävin ensin juoksuttamassa omani 20min läheisellä soramontulla / metässä, sillä meno oli kuin sirkuksessa. Sen jälkeen alkoi pikkuhiljaa yksi jos toinen olla kuulolla - Ricolla ja Demillä 50litraa hiekkaa vatsaontelossa, mutta sehän nyt oli toissijainen juttu. Demi aamulla oli tajotellut itseään jo hiukan verran Armaalle, mutta metässä ei naikkosta voinut vähempää pojat kiinnostaa ;) 

Sitten Erjakin tuli kääkkine, joten päästin itse asiaan, askarreltiin pieni aksaradan tynkä, mutta aika mitään sanomatonta oli. A:lla kontakti treeniä namialustan kanssa, se meni molemmilla pojilla ihan jees, kaukaakin lähetettynä.  

Sitten siivoiltiin rata pois ja otin Demin tokoilemaan. Seuruut oli ihan jees - palkkailin naksuttelemalla ja väliin nakilla (naks-naks-nakki-naks-nakki-naks-naks jne.) . Liikkeestä maahan oli hyvä. Liikkeestä seisomisen veti KAHESTI mahin, anteeksi mitää?? mutta sain paikattua myös ne kuntoon. Luoksetuloja par kappaletta, kerran karkas, hienosti kyllä tuli silloinkin sivulle - palautin ilman palkkaa ja otin uusiksi. Olin kyllä niiin tyytyväinen, Demi teki tosi hienosti ja hiljaa (toki pieniä kiljahduksia oli, mutta ne nyt on pienin ongelma meillä :D). Joskin nyt jo heti alustapitäen asennoiduin siihen, että teki koira mitä vain, pysyn rauhallisena, pidän ryhdin ja otan alusta (..siitäs kuulit Heidi! mie kuuntelen enemmän kun annan ymmärtää ;D) niin ja palkka tulee naksusta, tai korkeintaan sanon oikein rauhallisella äänellä kehut, Demillä kun heittää kierrokset yleensä miljoonaan, kun erehdyn kehumaan sitä liian iloisesti tai suuri eleisesti. Niin ja pallo vain loppupalkkana - otin hajuttoman pallon taskuun (..jos tietää että oma pallo taskussa, rupeaa huutamaan minulle, ja hyppii vasten ym. sikailua kun vaatii. :/ ) ja sitä lopuksi heittelin - voi että oli mairea tyttö. Tokokokeita silmäillen. 

Lopuksi Erjan ja kääkkien kanssa n.tunnin lenkki metässä, jo oli Demillä ihailioita ;D Mutta varmaankin tekee toi Demin auktoriteetti, ettei nuorukainen Taunokaan yrittänyt KERTAAKAAN hypätä selkään vaikka kielipitkällä lipittelikin (ja ennen ollut ongelmaa jo siinä, että haistaa juoksusen nartun, nyt pystyi ulkoilemaan sekoamatta sellaisen kanssa). Niin ja Demi luuli taas olevansa Hilman kaveri! Pari kertaa Demi pääsi pidemmäksi aikaa seurustelemaan Hilman kanssa, ennenkun tajusin tilanteen ja komensin pois - Demi vaan ihmetteli ja lähti pois aina käskettäessä. Kyl mie pidän jo TODELLA TODELLA TODELLA epätodennäkösenä, että noille kahelle enää mitään kismaa tulisi, Demin mielestä Hilma on kiva ja Hilmakaan ei ole tehnyt pitään paniikki ratkaisuja pitkään aikaan, niin Demikään ei pidä sitä enää epäilyttävänä. :)  

Ei kommentteja: