tiistai 14. tammikuuta 2014

12.01.2014 Kajaani KV


    Pikku Tiitiäiset viimeistä kertaa junnukehillä!
Tuomari: Vanhoenacker Roger, Belgia.


ACCEPT "TARMO"
Hyvä koko. Pää voisi olla maskuliinisempi. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä purenta. Ylälinjan tulisi olla kiinteämpi. Riittävä rinta. Riittävät kulmaukset takana, hyvät edessä. Hyvä luusto. Hyvä luonne. Liikkuu sujuvasti, mutta edestä voisi olla tavoittavampi askel.
JUN EH JUK2!


 ACDC
"Vinski"
Hyvät mittasuhteet, pää voisi olla hieman maskuliinisempi. Ylälinja voisi olla vahvempi. Hyvä pituus ja hyvin asettunut olka, olkavarsi voisi olla hieman pidempi. Hyvä luusto ja kulmaukset. Hyvä luonne. Liikuu takaa hyvin, edestä voisi olla tavoittavampi askel.
JUN EH JUK4!

AMORAL "OTTO"
Pään pitäisi olla maskuliinisempi, ja päässä voisi olla vähän enemmän stoppia. Hyvät korvat ja silmät. Saksipurenta. Vankka ylälinja. Riittävä rinta, hieman jyrkkä olavarsi. Hyvin kulmautunut takaa. Hyvä luonne. Liikkuu sujuvasti, mutta edestä askel voisi olla tavoittavampi.
NUO EH NUK2!



AVANTASIA "IRA"
Todella pitkä runkoinen narttu, jolla voisi olla tyypillisempi ylälinja. Riittävän syvä alalinja. Hyvät kulmaukset takana, hiukan jyrkät edessä. Hiukan suippo kuono. Saksipurenta. Riittävä luusto. Edestä askel voisi olla tavoittavampi.
JUN H

Tarmolla ja Iralla tämä oli ensimmäinen (muttei missään tapauksessa viimeinen) kehäkoitos, ja molemmat sisarukset selvisivät tilanteesta hienosti, minkä nyt Tarmo keksi kesken juoksun, että emäntä on kehän laidalla ja puikkasi pannan päästä läpi ja hyppäsi mamman syliin! :D Noooohh, eikun panta uusiksi kaulaan ja uusi kierros, se olikin sitten vähän näyttävämpi!

Kyllä saa olla muutenkin pentusiin tyytyväisiä, alkavat nyt aikuisena olla kyllä melko yhdestä puusta veistettyjä, välissä jo mietin, että mikä meni vikaan kun kaikki on niin erinäköisiä, mutta olin vain liian malttamaton! Myösin pentueen erinomaisia pigmenttejä kyllä täytyy kehua, oli taas järkytys huomata, miten etenkin nly-linjan koirilla tuppaa pigmentti olemaa täysin olematon, toinen toistaan vaaleampia neniä ja maskittomampia naamoja.

Sitten mukana oli myös Aamun emä Sylvi:


Sudenmaan Bambi
Hyvät pään mittasuhteet, pitäisi olla enemmän stoppia (tätä en tajua, tuomari tuli mulla kahesti sanomaan Sylvin päästä, että joku siinä on erinomaista, ja miusta se juuri stoppia painotti siinä, no ota ja tiedä!). Hyvät silmät ja korvat. Saksipurenta. Kiinteä ylälinja, hyvä alalinja. Hyvät kulmaukset. Liikkuu hyvin.
AVO EH AVK4

Ei kommentteja: