torstai 9. tammikuuta 2014

Sulla on todella hyvä ote tuohon koiraan.

Käytiin 6.1 Ricon kanssa piiittkkäästä aikaa mätsäreissä. Alkuun olin kahden vaiheilla otanko koko piskiä mukaan, mutta hyvä, jotta tul otettua, sillä Rico voitti ensialkuun parinsa, joka oli hillittömän iso ja näyttävä sekarotuinen uros, mutta tuomari oli aika myyty siinä vaiheessa kun tuli Ricoa tarkastelemaan, joten punainen nauha ei ollut kovin suuri yllätys! :D Kuulema on niin hurjan rauhallinen ja samalla varma, kyllä tuollaista palautetta mielellään teinimonsterista kuuntelee ;) 

Koiria oli paikan päällä aivan hillittömästi, joten punaisten kokoomakehää saatiinkin odotella ihan hyvä tovi, ja siinä meinasi jo Riksunkin kärsivällisyys loppua - ei suinkaan ruennut möykkäämään tai mitään, mutta olisi halunnut mennä milloin minkäkin pörröisen karvapallon luokse! Etenkin yksi parsoni ja japsi meinasi olla niiiin suuri kiusaus, että piti jo aika topakkaan komentaa teiniä, että nyt loppu moinen nenä pitkällä nuuskuttelu. Niin ja berhandilainen... Voi teini.
 
Noh lopultakin sitten alkoi punaisten kehä (siniset voitti meidän parimme) ja muutaman kierroksen juostua ja tuomarin pudotettua koirat viiteen, alkoi jo hiukan jännittämään monenneksikohan tässä mennään ja kieeellttäämäättää siinä vaiheessa kun kisattiin ykkös ja kakkos sijoituksesta levisi jo aika leveä hymy tämän emännän huulille, kyllä se Riksupoika on vaan hieno! <3 Luokkavoitto.


BIS-kehää odoteltiinkin myös iäisyys, ja sillä välin Nemo voitti hienosti parinsa ja punaisten kokoomakehässä antoi jännitystä loppuunasti putoamalla viimeisenä, ollen junnujen viides. :) Hieno Nemo oli, seisoi niiiin nätisti.

BIS-kehässä sitten juostiin Ricon kanssa viiden muun koiran kanssa muutama lenkki ja lopulta Riksu sijoittui hienosti kovassa seurassa neljänneksi! :D  Lopuksi yksi tuomareistä kävi onnittelemassa ja tuumasi vielä "sulla on todella hyvä ote tuohon koiraan". Hih :) 


Pakolliset palkintoposet kehän jälkeen: 

Ei kommentteja: