sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Loma lähenee loppuaan.


Hohhoi, huomenna viimeinen lomapäivä, sitten arki 2,5vko jälkeen taas iskee päin näköä. Hyi! Demi sai olla likipitäen koko loman appivanhempien lellittävänä ja siitäkös neiti nautti - ja sen huomaa myös vyötäröstä! :D Tänään sain kuitenkin koiruuden kotiin ja sännätään illalla aksatreeneihin joulukiloja karistelemaan ;)
Vähän julkaisemattomia kuvia loman kulusta:

Aamu oli meillä muutamaankin otteeseen loman aikana Ricon seurana ja hyvinpä nuo yhdessä viihtyivätkin. Ja hölmöilivät. Rico tavallaan on pysynyt moitteetta pihassa, mutta Aamun kanssa herrasväki kyllä paineli pitkin pitäjää! ...Onneksi aika pitkälle on "omia" maita niin ei tarvihe miettiä, että oisivat muiden maille tuppaantunut, mutta SILTI pihasta ei lähetä!

Sitten ollaan käyty vähän kentällä tokoilemassa (ja myös rakennus sekä maasto etsintäharjoituksiakin ollaan tehty muutama, mutta valittevasti niistä ei todistusaineistoa) :

Ollaan nähty koirakavereita, näissä kuvissa on isäni welsh corgi Emma sekä sekarotuinen Muska, ja tietysti omista Aamu, Rico ja Armas. Sitten nähtiin myös Nemoa useanpaan kertaan, mutta valitettavasti valoa ei riittänyt kuvaamiseen ikinä/ kamera ei ollut mukana silloin kun piti.





Sitten vietettiin "loman lopettajaisia", sakemannit saivat olla portin takana, että ei olisi kamala härdelli päällä kokoajan, mutta noh... Nemo oli erimieltä siitä, että hän joutui olemaan erossa rakkaasta Ricostaan! Siinä se illan puoli koiraa portin ali tungettuna rötkötti :D





Mutta tälläisissä fiiliksissä meni loppuloma meillä, nyt pitäisi ottaa katse kohti tulevaa ja rueta suunnittelemaan tälle vuodelle vakavemmin missioita, erillisen taivoitepäivityksen postaan erikseen vielä tässä lähipäivien aikaan. :)


Ei kommentteja: