sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Joensuu KR

Pikku Tiitiäisen Ancara "Rico"
"Nuori, musta koira. Hieman kevyt, mutta melko tasapainoinen. Hyvä pää ja ilme. Hyvä ylälinja ja takaosa. Liikkuu vaivattomasti, vähän melontaan edessä." NUO EH, NUK3

On varmasti melko sanomattakin selvää, että tämä kasvattaja on revetä liitoksistaan RiksuPiksun tämän päivän saavutuksesta! Hoota lähdettiin hakemaan, mutta että EH ja luokkasijoitus, paremmasta en voinut edes unelmoida! Muutoinkin koiran käytös oli aivan mahtavaa, niin kehässä kuin sen ulkopuolella, maata retkotti vain hälinän keskellä, välillä katsellen kehän pyörimistä! On se kyllä aivan älyttömästi aikuistunut, ei olisi vielä viime syksynä uskonut, että rauhoittuu maate ilman häkkiä ja seurailee menoa vain tyynen viileästi. Hitto, kyllä siitä vielä eläjä tuloo.

Hampaiden katsomisessa kävi pikku viba, huomasin arvostelun alkaessa, että minulla on kengännauhat auki, laitoin koiran seisomaan ja ajattelin, että ennätän nauhat solmia ennenkun tuomari tulee tutkimaan, mutta tuomari tulikin suorilta koiran luo ja oli jo leukaperissä kiinni siinä vaiheessa, kun minä edes asian huomasin - hupsista. Mutta toisaalta, luotan tuohon koiraan kun vuoreen käsiteltäessä, että ei siinä sinällään muuta olisi voinut tapahtua, kun että istuu, mutta ei sitäkään onneksi tehnyt (koska näyttelyissä seisotaan ja Riksu tietää sen!).









Ja sitten kuulin mitä saadaan:


Aivan mahtava päivä! Myös Nemolla meni todella hienosti, sai ERIn ja myös SA irtosi, joten Neppi pokasi itselleen toisen SERTin ja oli VSP!




Ei kommentteja: