perjantai 2. toukokuuta 2014

Vapun jälkitunnelmissa.


 


Meidän pihassamme asustelee pari kurevaa, ja nyt pariskunta kerrankin antautui kameran linssin eteen, joten siinä todistusaineistoa. Mutta sitten itseasiaan, sain tänään treeniseuraa Noorasta ja Nemosta, tallasin muutaman jäljen päivällä odottamaan iltaa ja ne sitten ajeltiin vuoronperään. Ricoa ei kiinnostanut jälki sitä vähää kuin viimeksi, mutta jotenkin ihmeen ja kumman avulla se pääsi taas alusta loppuun. Tosi ärsyttävä, se kyllä osaa ja tietää, mutta kun ei kehtoo. Sitten Moralle jälki, ehkä sadan askeleen suora, alku oli melko karmeaa katsottavaa, mutta sitten kun neiti oivalsi mitä siltä odotan, teki hienosti loppuun saakka, minkä nyt vauhtia olisi voinut olla puolet vähemmän (mutta ei siis siltikkään tukkaputkella mennyt), mutta en viittinyt hirveästi stoppailla, kun kuitenkin eteni oikein, näin ekalla yhteisellä jäljellämme. Sitten vielä tottista molemmille.

Moralle otin noutoa ekaa kertaa, hienosti ja innokkaasti teki, palautuksessa jäi vähän kauvas - pitää sitä nyt vahvistella lähemmäs, niin eiköhän sekin siitä.




Ricolta kyselin mielipidettä BH-jääviin, en nyt tiedä mitä mieltä lopputuloksesta nyt pitäisi olla, mutta ihan hienostihan se mukana roikkuu.


Sitten lopuksi käytiin kävelyllä Demi, Mora, Nemo, melkosen kaaoottinen alku oli, mutta sitten Demikin hyväksyi, että hänen korkeutensa pitää olla hihnassa, ja malttoi kulkea nykimäti. Rannassa sitten Noora nappasi muutaman kuvan tyttösistä, ei Mora nyt oikeasti noin paljon isompi Demiä ole, eihän? Sen lisäksi Demi pääsi uimmaaan! On ne vaan kauniit akat!







Sitten Mora lähtikin autokyydillä takaisin pihaan, kun avo sattui mökiltä tulemaan hakemaan lekaa, joten loppulenkin D ja Nemo sitten olivat irti yhdessä. Pakko kyllä kehua miten hienosti Demin kupoli kesti nuorta hormoonihirviötä.



Illalla sitten käytiin vielä Armaan ja Ricon kanssa fillaroimassa rannassa, Rico pääsi uimaan ja Armas sai muuten vaan liiikuntaa.








Ei kommentteja: