lauantai 3. toukokuuta 2014

SPL urospäivä Imatra

Extempore reilu viikko sitten sanoin Jennille, että ilmotappas Otto urospäiville Imatralle - ja niin sitä taas hullua vietiin, kolahti vaan omaan nilkkaan tämä höykyytys, sillä minähän sinne liinan toiseen päähän jouduin/pääsin.

Paikalle tulo vaikutti vähintään kaoottiselta, Ottolle iski niin paha kramppikuume, etten ole moista nähnyt sitten Pieksämäen näyttelyiden! Mutta niin se vaan siitä tokeni ja lopulta, kuuden tunnin odottelun jälkeen kun oli meidän vuoro, alkoi minusta jopa tuntua siltä, että se ei ehkä heitä kirvestä kaivoon ihan samantien.

Testi alkoi ihmisryhmällä, siinä ei Otolla ollut mitään ongelmaa, tätä seurasi siruntarkastus, ei siinäkään mitään. Sitten vuorossa oli laukaukset, joihin arvostelulomakkeeseen myöskin rastitettiin 'neutraali', ei juuri korvaansa lotkauttanut.
©Tiina K.


Laukauksien jälkeen siirryttiin sisätiloihin ja 'epämukavalle' alustalle, niitä Otto ei huomannutkaan, on tuolle landespedelle moiset pellit ja sunmuut ruminat sen verta tuttuja, ettei paljon hetkauta. Sittenpä alkoikin se meidän jännittämä suojeluosuus.

Koska Otolla ei ollut _minkäänlaista_ kokemusta maalimiehistä saati hihasta, testi oli enemmänkin puolustuksen testaus ja siitä rievulla leikkimään. Vastoin ennakko odotusta, Otto lähti puolustamaan! Ja kiinnostui jossain määrin rätistä ja kanteli sitä jopa, vaikka ei kovin hanakka ole asioita kantamaan. Viettivaihtoihin Otolla ei kuitenkaan kuuppa/kokemus riittänyt, eikä näin ollen rehellisesti saaliille vaihtanut.

©Tiina K.

©Tiina K.

©Maarit B.

©Tiina K.

©Tiina K.

©Maarit B.
©Tiina K.

©Tiina K.

©Tiina K.
©Tiina K.

Sitten rauhoittuminen ja paluu sisälle. Tarkoitus oli saada sisällä aikaan samallainen leikki mitä ulkona, mutta siihen Oton huumorintaju ei kyllä riittänyt, kerran kun maalimies huitaisi rätillä päinnäköä, niin Otto sano, että pie kuule ihan keskenäs rättis! Kyllä se sitten vielä saatiin rievusta innostumaan ja homma loppui siihen, mutta arvostelussa taisi olla jotain sanoin, kuormittuu ja menettää toimintakyvyn. Niin ja puruote oli riittämätön.

©Tiina K.

Itse olen kyllä tosi tyytyväinen Otukseen, nuo asiat mitkä "kotikoiran pitää osata" se hoiti hienosti, eli ihmisiin suhtaudutaan avoimesti, kovia ääniä ei säikytä ja erillaisia alustoja ei pelätä, mutta sitten kun mennään noille "koulutuspuolen" osa-alueille, kuten joku vietinvaihto ja puruote, niin en voi olettaa, että se osaisi moista ensiyrittämältä, kun ei sille niitä ole tehty ja kun kyseessä ei mikään viettipommi ole muutenkaan. Niin ja uhkaan vastasi myös, sitäkin tosiaan jännättii kuinka käy! :D

Mukava päivä oli ja hienoja koiria useampiakin ja kyllähän sieltä ne silmää miellyttävät löytyi. Tässä kuitenkin sen enenpää erottelematta kuvia niistä, joiden kohdalla muistin kameraa käyttää. 

Tiras Von Der Ehrfelder-Hölzung



Qaro vom Waldwinkel






Bangbang




Adofau Alex





Fortzato The One and Only

Fortzato Guide of Will


Ei kommentteja: