lauantai 10. toukokuuta 2014

Morasta on moneen!




Tänään aloitin aamun suuntaamalla nenän kohti tallia ja liikutin kaverin vuonohevosen, kylläpäs oli mukava aamunavaus! Tämän jälkeen kaasuttelinkin kiireellä kaupunkiin ja raviradalle, sillä minun oli määrä tehdä depyytti mätsäri tuomarina omanseuran mätsäreissä. Jottei ihan mennyt päivä omilta koirilta kotona luuhottamiseksi, otin Moran turistiksi, silläkin ajatuksella, että sain sitä käytettyä tallilla hevosia katsomassa.

Melkein heti mätsäri paikalle päästyämme isosiskoni tuli nykimään hihasta ja marmatti, että en ollut vastannut puhelimeen aamulla, minun olisi kuulema pitänyt ottaa Armas mukaan siskontytölle lapsi ja koira kilpailuun. Hetkeäkään asiaa enenpää miettimättä tökkäsin Milalle Moran hihnan toisenpään käteen ja kysyin kelpaako, kuulema kelpasi! Varmuuden vuoksi kehotin Milaa kiertämään Moran kanssa pari ympyrää, se meni hienosti, jotenka niin Morasta sitten tuli L&K-koira!





Kehässä oli enenpi vähempi kaoottista, mutta Mila hoiti hienosti tilanteen kotiin ja Moraakaan ei tuon taivaallista kiinnostanut sykyilevät kanssa kilpailiat. Parivaljakko sijoittui depyytillään kolmansiksi, hienot muruseni <3

Mätsäreiden jälkeen vietettiin sitten vähän Nooran kanssa laatuaikaa juoruten ja koirat saivat juosta ja käydä uimassa.
















Illalla sitten kotona vielä molemmille teinipaimenille pientä tottistelua pihamaalla. Moralle käännöksien vahvisteluu ja sitten yks ilta ryssimäni AVO-kaukot otin ulkona - eikä niissä mitään ongelmaa taikka epäröintiä, jippii! :D Meillä meinaa Moran kanssa välillä vähän olla ongelmia näissä käskysanoissa, kun M osaa paljon asioita, mutta mie joko käytän vääriä käskyjä tai väärää äänenpainoa, niin se välillä meinaa hämmentää tyttöä, mutta kertaakaan sillä ei oo vielä hitsannu kiinni, vaan aina se jaksaa jotain tarjota! Ainut vaan, että Mora ajattelee jotenkin liian monimutkasesti, eilen opetin sitä antamaan tassua ja menemään kyljelleen, noh neiti näpsä yhdisti nämä kaksi juttua ja nyt se makaa kyljellään ja antaa tassua / tai vastaavasti könöttää 'kumarrus asennossa' ja antaa tassua! Noh eipähän oo ihan perinteinen tyyli ;)

Morasta on Moneen!

Ei kommentteja: