sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Kiirusta pitää!


Keskiviikkon oli taas aksatreenit johka molemmat hurtat pääsivät mukaan, ja sen lisäksi hain vielä vierailevana tähtenä Pipsa kääkän mukaan sosiaalistumaan ja leikkimään Erjan kääkkien kanssa.  Demillä taas vaan mini rimoilla jotain pientä, Armas sitten puolestaan sai ekana juosta minun kanssa, sitten Erjan ja vielä lopuksi Sannan kanssa, pointtina siis oli että Erja sai kokeilla nopeaa osaavaa koiraa (Erjalla siis kasvamassa Tauno puoli vuotta, josta odotan aikamoista pikajunaa! ja sen lisäksi veteraani Riku, joka kyllä osaa, mutta vauhti ei päätä enää huimaa) ja sitten että Sanna sai kokeilla osaavaa koiraa, kun hän ja Ruuppa ovat vielä niin alkutekiöissä agility harrastuksen kanssa, joskin, odotan myös heistä aikamoista parivaljakkoa. Molemmilta tuli sama virsi radan päätteeksi "Se on aika nopea" ;) Hih..



Torstaina sitten pennut saivat tavata kaverini sehveri narttu Riiviön, kaikki pennut kävivät kyllä morjestamassa uutta kaveria, mutta erityisesti Tirriä kyllä hiukan hirvitti iso ja kaahottava vieraskoira. Peto puolestaan haastoi jopa leikkimään, tosin sitten pitikin jo Riiviölle konahtaa, että jos meinaa pentujen kanssa leikkiä, se on tehtävä nätisti.

 
 
 
 
 
Sittenpä viikonlopun kuulumisiin...


Vietettiin viimeinen viikonloppu tällä kokoon panolla maalla, pennut saivat temmeltää kaikessa rauhassa sen minkä jaksoivat.  Tällä kertaa automatka ei mennyt ihan niin nappiin, oli ruokkinut pennut tovi ennen lähtöä, ja auto oli pakattu taas täyteen ja ulkona oli aikasta lämmin sää, ja autossa oli suorastaan tukahduttavan kuuma. Ja kaiken tämän lisäksi vielä tuli loppumatka ajettua oikoreittiä, joka siis on n.15km kestäv hyvin mutkitteleva hiekkatie. Eikös vaan ollut takapenkin porukalle tullut huono olo, eli näin ollen joku tai jotkut olivat yrjönneet raksut sitten sinne, ja koko kopla oli ihan yrjössä! Kontin porukka sen sijaan selvisi matkasta ilman pahoinvointia. Noh joo tästä viisastuneena, pennut eivät saa ruokaa juuri ennen lähtöä ja menneen asfaltti teitä, eikä oikaista tuota mutka tietä :D


Enää ei pysyneet kaikki yhtenä laumana, vaan koko pesue oli levittäytynyt koko piha alueelle, tuli kaivettua kukkapenkit, harvennettua marjapensaita, maisteltua autojen helmoja, syötyä vähän puutarha keinua, ripoteltua vähän puutarhaletkua jne. nämä rasavillit kauhukakarat kyllä keksivät kaikki mahdolliset kielletyt asiat! :D Myöskin rillimaistereina toimivat, kantaen sitä mukaa tyhjiä rasioita pitkin pihaa mitä grillaaja sai työnnettyä niitä roskapussiin. Huligaaneja.


Sisällä riiviöt silppusivat kaikki sanomalehdet ja sittenpä olikin hyvä käydä nukkumaan!



Ensiviikonlopusta alkaen meillä porukka pienenee :( Haikeaa.
Seisotuskuvat ja viikon painot laitan omana postauksenaan lähipäivinä.


1 kommentti:

E&R&H kirjoitti...

Ihana toi Hilman ja Pipsan nenättelykuva, pennuista nyt puhumattakaan=)