lauantai 8. syyskuuta 2012

Sosiaalista ja luopumista...

Keskiviikkona oli tavalliseen tapaan aksatreenit, isojen ohella myös Rico pääsi mukaan sosiaalistumaan, treenejen päätteeksi penneli saikin seuraa 4:stä kääkästä, Hannan Pipsasta sekä Erjan kääkkä triosta.


Demi sai jo treeneissä tehdä hiukan "oikeita töitäkin" eli siis rimat oli jo medi korkeudella ja oli pientä pyörittelyäkin ohjelmassa. Hienosti teki, ja rimatkin melkein pysyi.

-
Torstaina pikkupennelit kokivatkin järkytyksen... taikka ilahduksen kun kääkkätriosta kaksi tuli meille kotiin pentuihin tutustumaan - kaikkiin kahdeksaan! :D Toiset ottivat leikkimisen alkeita enemmän kun toiset,  mutta kyllä nuo kääkät oli vähän liian ripeitä pennuille vielä, että aina kun leikki alkoi niin kääkkä jo hävisikin näkyvistä :D


Erjan vierailun jälkeen saimme vielä seuraa isosiskostani sekä siskontytöstäni, jota pennut saivat retuutt... siis johon pennut saivat tehdä tuttavuutta :D

 
 
Lauantai aamuna suuntasimme ennen pentujen ensimmäisiä luovutuksia vielä neljän pennun, Armaan sekä Erjan kääkkien kera hiekkamontuille, jossa oli turvallista antaa pentujen riekkua kun näki pitkän matkan päähän että jos joku muuttuva tekiä ilmaantuisikin paikalle. :)


Tämä olikin pentujen viimeinen kerta yhdessä tässä porukassa. Tänään Mike nyttemmin Tarmo suuntasi uuteen kotiinsa Alaveteliin Sannaa perheineen ilahduttamaan! Pitäkää pojasta hyvä huoli, ja pidetään yhteyttä! :)



Myöskin Caapo jätti pentue sisaruksensa ja siirtyi roikkumaan Taikan persvilloissa! Hyvää matkaa Caapo, joskin me varmasti näemme vielä useampaankin otteeseen, kun Joensuuhun pentu jäi! :)



Molemmat pennut lähtivät maailmalle reippaina pikkupentuina, Tarmo hiukan enemmän asioita tuumailevana, kun Caapo taas täysin vailla itsesuojeluvaistoa!

Vikat seisotuskuvat (c) Erja E. 2012 

Ei kommentteja: