keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Sosiaalista.

Maanantaina käytiin Oton ja Armaan kanssa kaupungilla! Ottoa ei pahemmin mikään jännittänyt, veturin lailla pötpötti Armaan perässä menemään pää joka suuntaan pyörien, mutta sitten Otto kohtasi jotain aivan kamalaa.. OMAN peilikuvan :s 





Hassu pentu, ei amisautot, ei rullalaudat, ei ihmiset, ei mitkään aiheuttanut jännitystä, mutta sitten oma peilikuva... :D Hih.. pitkään jakso murmattaa ja haukkua itselleen. Niin ja sitten vastaan tulevat koirat ei aiheuttanut haukkua, vaan omakuva. Tille. Mutta siis erittäin tyytyväinen olen kyllä pentuun, hirveen hienosti meni. :)

Tiistai... meinaa verenpaine nousta jo ajatuksesta. Demi rakas oli päättänyt ilmeisesti jo aamupäivän aikaan, et perskele, pentujen safkan jämät on syömättä ja nams, jätöksiäkin oisi syötäväksi. Oli sitten rumistellut pentuhuoneen portin nurin (portin päällä 1,5m korkeuteen ripustettu viltti molemmin puolin karmeissa oleviin nauloihin, ja viltti kiinni portissa, ja oli sitten siitä viltistä läpi menny niin oli sitten koko portti soikeena) ja vapauttanut kauhu kaksikon. Niin tähän väliin, Demiltä siis evätty nyt joksikin viikkoa pentuhuone kokonaan, pelottaa että taas keksii aloittaa maidontuotannun uudestaan (aloitti jo kertaaleen tuossa ) ja sitten tosiaan kun on niin perskeleen ahne tuota p*skaa syömään ja minä en halua että isojen pentujen jätökset syö. 







Jep... pennuilla oli ollut bileet.. kuvat kertokoot enemmän. 


Noh 45min meni ennenkun sain asunnon siistiksi, eikun hymyä huuleen ja toinen pentu kainaloon ja Armas matkaan, ja eikun kohti kaupunkia. Vuorossa oli Rico alias elohiiri. Rico säntäili huomattavasti enemmän joka suuntaan kun Otto, ja piippaili jonkun verran, ei pelosta, vaan lähinnä tuntui olevan niin tohkeissaan että välillä meinasi piippailuksi mennä, mutta ei onneksi koko aikaa, vaan aina välillä. Hirmu reipas oli ja kaikkee ois pitänyt päästä maistelemaan, ainut mikä vähän järkytti oli lastenvaunut, harmitti kun niitä ei päästy lähemmin katsomaan niitä kun jatkoivat matkaa.. :( 









Illalla sitten Demin kanssa vielä 45min pyörälenkki metsäteitä koluten! Lenkillä painatti satalasissa, mutta kotona oli kyllä ihan väsy, eli onnistunut lenkki! :))

Keskiviikkona sitten suunnattiin Sannan ja Ruutin kanssa agiliitämään Napakan hallille, ai että oli ihana reenata hallissa kaikilla esteillä!!! Huippua! Koirat oli niin liekeissä ettei tosikaan, Armas teki mielettömän hienoa työtä ja Demikin teki parhaansa, joskin vähän turhan monesti teki lisälenkin putkelle (lievästi vetää putket neitiä) :D Myös reeniseura Ruutifaarao oli myöskin aivan liekeissä, en punanenää varmaan ikinään ole nähnä niin onnellisena tasajalkaa hyppimässä kun tänään hallilla, ihana oli toista kattoa!! :)

















Siinä sekalaisesti kuvia sekalaisesta seurueesta. Aika huonosti hallissa valo riitti miun huonolle putkelle, mut jokunen räpsy, miun koirien kuvat on ottanut Sanna ja Ruutin kuvat sitten mie. :) 

Illasta sitten kävi vielä toinen punanenä, faaraokoira Casper seurustelemassa parituntia pentujen kanssa, saivat pennutkin tälle päivää uuden koirakokemuksen, ja tosi hyvin meni, alkuun vähän hirvitti, mutta lopulta Casper olisi haluttu leikkikaveriksi, johon nuorimies ei kuitenkaan ihan suostunut, kyllä välillä oli jo lähellä, mutta ei, tyytyi piippaamaan ja heiluttamaan häntäänsä ja juoksentelemalla pakoon pentuja :D

Ei kommentteja: