sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Kuulumisia.

Keskiviikkona reenit, helppo radan tynkä, mutta en käsitä, molemmille koirille sai lukea raamattua vähän kovemmalla kädellä kun kumpikaan ei *PPPPPIIIIIIIIIIPPPP* meinannut hakea renkaaseen oikein, loppu treenejä kohten sitten sama ongelma toistui likipitäen kaikilla koirilla, että josko toi jesarilla ympäröity rengas ei kaikista näkyvin koiralle ole hämärässä. Etenkin Demiin mulla palo käpy ihan tyysti, kun neiti rysäytti suoraan PÄÄLLE, seisoin renkaan vieressä "esteenä" ettei hyppää kannakkeiden ja renkaan välistä, ja selvästi kädellä näytin renkaan keskikohdan (ja oli hypännytkin sen jo pari kertaa oikein) niin tämä apina hyppää aivan suoraan polvitaipeeseen, voin kertoa et tuli laskettua muutama kaunis kehu ilmoille silloin.. No joo, Demi otti nämä kirjaimellisesti kehuna ja jatkoi työn tekoa ihan kun mitään vällikohtausta ei olisi ollutkaan, välillä mua niiiin ottaa aivoon tuon koiran tekemisen meininki, pitäs olla tyytyväinen kun ei paineistu, mutta mitenpä tuollasen sitten puotat maan pinnalle??!! On se vaan niin pirun... ihana elikko <3

Armas nyt apinoi samaisella radalla muutoinkin, herra ei voinut hivenen ruohoontuneella kentäntyngällämme pahemmin juosta suoria linjoja, vaan hän valikoi etenemisreitit sitä nähden missä ei ollut ruohoja herran tossuja kutittamassa......... Jep, ei lisättävää.

 
Niin ja Demille käytin jo maxi rimoja, eikä se edes puottanut kun jonkun yksittäisen, JES!!! Oppiskohan se lopultakin hyppäämään niiden yli eikä rynni läpi? Sais sen kisaamaankin.

--

Torstaina sitten olikin taas kasvattajalle "rankka" päivä, Remu jatkoi matkaansa Joonaksen tykö Kajaaniin!


Hyvää matkaa pieni ilopilleri, aadeehoodee. <3

--

Perjantaina poikettiin vierailevan tähden Riiviön kera montulla, pennut sai olla eka Riiviön kanssa, sitten Demi sai juosta lopuksi yksin (narttujen välisiä kärhämiä varoen siis, autossa oli vaan verkko välissä eikä nuo ees murahdelleet toisilleen mutta silti) .


Riiviömuorille pennut olivat kuin ilmaa, ei sitä kiinnostanut, Armaan kanssa kyllä sitten intoutui juoksemaan mutta pennut ei kiinnostanut pätkä vertaa, joka toisaalta oli hyvä, että pennut sai tutustua ihan "iholle asti" ilman että mitään sanoo, kun Armas on pennuille tehnyt hyvin selväksi, että tarvitsee metrin säteellä raitista ilmaa pentubakteereista :'D Joskin nyt jo pihalla voivat vieretyste kulkea jos pennut ei hypi, mutta sisällä välimatka on metrin, Armas ei halua tutustua :D Leikkinyt ei kertaakaan ole pentujen kanssa.


9vkoa synnytyksestä, kai toi joskus tosta kiinteytyy????


Tällä kokoonpanolla elellään ainakin kuunloppuun, katsellaan sitten kuka lähtee ja mihkä suuntaan :)

Pikkupennutkin ovat nyt päässeet mukaan pissityslenkeille, kun kahta pystyy itsekin kaihtemaan isojen ohella, kolme siihen oli liikaa.


Hienosti pissiivät ja kakkiivat pihalle aina kun muistaa ne vaan pihalle viedä heti herättyä / leikittyä. Otolta sujuu Ricoa paremmin, kun Rico ei millään malta asettua pissille, vaan pitää saada säntäillä ruohotupsujen perässä.. Noh joo, sisällä onneksi hädät osuvat 95% paperille. :)


Saas nähdä saavatko pennut minusta ensiviikolla täyspäiväistä seuraa, alkaa tää lentsu vähän tuntumaan siltä, että saattaapi olla sairasloman paikka, nooh kuulostelllaan.


Ei kommentteja: