maanantai 11. maaliskuuta 2013

Viikonloppua ja maanantai.


Löhöperjantai sai uuden merkityksen kun keksittiin lähteä 8 maita illlalla hiihtämään koirien kanssa, otsalamppujen valossa! Kyllä minnuu hivenen meinas hirvittää kun sakemannit keksi pilkko pimeessä rueta kisaa siitä kumpi saa eka edellä menevän Armaan kiinni - molemmat oli siis valjaat yllä ja olivat kiinni minulla. Noh hengissä selvittiin ja hauskaa tuntu rakkiloilla olevan kun osan matkaa olivat kiinni ja loppumatkan sitten saivat irti rallata. :)





Lauantaina käytiin heittää taas lenkki hiihtäen, välilä koirat piuhassa, välillä irti. Kevät ja aurinko on kyllä <3 Lenkkeilyn jälkeen vielä käytiin paistaa iltapäivällä nuotiolla makkaraa ja koirat joutuivat yllättäen sukulaislasten saartamiksi, yllättävän kivuttomasti se menikin! :)




Sunnuntaina sitten yllätin hurttiloiset pihalta leikkimästä - hahaa! sainpas kuva-aineistoa. Se on harvinaista, sillä Demi ei leiki pennun kanssa jos huomaa minun olevan paikalla, erikoista.


Sitten iltapäivällä Ällä vanhus pääsi vähän pihalle jalottelemaan, Demin tarkassa valvonnassa ;)





Sitten vielä maanantaihin, käytiin Armaan ja Demin kassa kaverin ja sen kersan kanssa parituntinen kävelemässä, hetken sai koirat olla irti koirien ulkoilutusalueella, mutta muutoin joutuivat hihnassa olemaan, kun aika rajallisesti mihkään vaunujen kaa pääsi :)


Ei kommentteja: