lauantai 30. maaliskuuta 2013

Aksaa ja fyssäriä.

Tällä viikolla minulla on ollut aika kiireistä, joten koirat ovat olleet onnettomalla huomiolla (piiitkäät työpäivät, kun kaksi remppaa piti valmistua kuun loppuun) . Tiistaina ei tehty mitään, mutta keskiviikkona oli aksa. 

 Armas pääsi reeneihin mukaan, ja onnistuikin kerta istumalta suorittamaan radan moitteetta, joten Arpun reenit jäi aika lyhyeksi ja ytimekkääksi :)  Helpolla sai palkan, ja sitäkös ukko otti ilon irti kun sai pallon perässä juosta.

Demille rata oli muuten ihan jees, mutta 14 putkelle vienti tuotti ongelmia, hakeutui alvariinsa A:lle. Hymp. Pitää enenmmän reenata noita ansa kohtia. Ekalla kierroksella rimat pysyi, mutta sen jälkeen tipahti aina joku ykkös rima. Myöskään loppu suoraa Demi ei sisäistänyt, juoksi aina vikan hypyn ohi ihan pokilla - hakee kyllä muuten tollaset este linjat, mutta ei jos peräkkäin on pelkkiä hyppyjä. Loppuun otettiin yksittäisenä pätkänä tuo putki + hypyt, ja sain sen onnistumaan kun juoksin niin kovaa kun kintuista lähti - siihen lopetettiin. 

Ricon reenit on videon muodossa. :)


Torstaina sitten kävi hieroja, Armaalla. Sillä on ollu taas jotain ihme juttuja, että saattaa ulahtaa ilman järkevää syytä (ainahan se on ollu kunnon draama queen, mutta jotenkin nyt tää ei tunnu samalta). Olen varannut sille ensiviikolle ajan lekuriin, varmuuden vuoksi. Hierottaessa mitään poikkeuksellista ei löytynyt, ei pahoja kipupisteitä tms. jotain pientä lavoissa ja alaselässä - mutta on ne huonommassakin jamassa ollut, joten tuskin kyse siitä. Heli suositteli 3vko B-vitamiini kuuria, laitamme sen heti käytäntöön kun pääsiäisen yli päästään. 

Tämän lisäksi koirilla, tai siis sakemaneilla on ollu vatat sekasin loppuviikon, eka alkoi Ricon massu reistaa, mutta torstaina Demi aloitti  myös, joten luultavast joku vatsapöpö on riesana. Toivottavasti pysyy kaukana Armaasta! 

Pääsiäisen menoista kirjoitan taas omana postauksenaan, mutta kerrottakoon sen verran, että paljon on ulkoiltu ja maanantaina suunnataan Lappeenrantaan, saksanpaimenkoira vahvistuksen virkaa hoitoo Demin pentu Mora.

Ei kommentteja: