maanantai 20. helmikuuta 2012

Agilityhehkutus!

Nyt on saksalaishehkutus!

Oltiin eilen hallilla, ja ekaa kertaa oli keinu & rengas "radalla" (meille se on jo rata jos siinä on enemmän kuin 5 estettä, tuossa oli 14 :D ) Demilläkin. Kumpoistakaan ei sitten kesän kokeilun jälkeen oltui menty, ja epäilin että ainakin rengas tuottaa ongelmia, koska tuolla oli niin pieni rengas, että jopa Armaalle näytti aika naftilta. Mutta eikös pieni saksalainen ensimmäisen kerran jälkeen suorittanut renkaan jo vauhdista, ilman että ajatuksenakaan oli hypätä sivusta (..jota Armas teki alkuu tosi paljon)! HIENO! Ja keinuhan nyt ei tuottanut mitään ongelmia kun tuo nyt ei pelkää mitään tollasta :D Palkkasin kontaktelle ja muuten satunnaisesti, huomasin hirmuista edistymistä sen suhteen että ei jäänyt enää joka esteen jälkeen odottamaan palkkaa - keskittyi paremmin tekemiseen! :D

Kepit meni ekan kerran melko itsenäiseisesti, tosin siis tietysti käsiapujen kanssa, mutta vain kerran piti estää eteneminen, ja ohjata oikeaan väliin (neljästi mentiin joten, minusta se oli aika hyvin!)! :) Olen tosi yllättynyt noiden keppien kehittymisestä! Hidashan se on kun sillä on niin pitkä runko, mutta hyvä vaan jos ei rupeaisikaan rynnimään kepeillä. Niin ja este korkeus on 45cm neidille, vielä en maksi rimoilla ole ollenkaan viitsinyt treenata, saapi totutella vielä tän kevään medi rimoihin, että varmasti kroppa tottuu agilityn rasitukseen.


Niin ja tosi huippu asenne oli taas vieraisiin koiriinkin, kerran treenejen aikaan meinasi käydä hassusti, kun ohjasin Demin kepeille - ja ovi pois hallsita oli keppien takana, niin Demi luuli että mennään pois, joten hyppäsi ovea vasten - ovi levahtaa auki, ja siellä oli takana toinen koira vuoroaan odottommassa, hetken Demi kattoi odotteliaa, ja sitten palasi takaisin kepeille, jossa minä koiraa huhuilin (olin sen verta kaukana, etten olisi millään ehtinyt estää koiran ulos sinkoamista jos se oisi niin päättänyt tehdä). Eihän Demi kentällä muista välitä, mutta tuo tilanne oli niin yllättävä - minullekin, että en olisi yhtään ihmetellyt jos olisi siinä vaiheessa ruennut räksyttämään. :)

Niin ja olihan Armaskin mukana, sen harrastamisen saralle ei mitään uutta, ei jaksanut ottaa taas tosissaan treenejä, vaan keskittyi räksyttämään minulle kun vaadin herrralta niin "helppoja juttuja" niin oli sitä mieltä että hän hoitaa ne vasemmalla tassulla - ja niinhän se teki. Voi sitä murinan määrää kepeillä! :D Jännä, että sittenkun pyörittelin sitä tuossa radan alussa erinäisen määrän takaa kiertoja ja välistä vetoja sunmuuta, niin silloin ei haukkunut vaan keskittyi tekemään - oli tarpeeksi haastavaa hommaa niin halusi keskittyä ;)

... mutta nyt huomasin yhen ongelman! Kun reenaa kahen koiran kanssa rataa niin miunhan pitää lähteä salille! Ei miun kunto kestä tollasta raatamista! Laughing

Ei kommentteja: