torstai 16. helmikuuta 2012

Sosiaalistusta ja hierojaa.

Käväistiin tuossa koiruuksien kanssa Etelä -Suomen kiertue, kilometrejä kertyi n.1800km, ja paikkakuntiakin tuli jokunen kierrettyä :D Kiitosta mm, Heidille, että saatiin pistäytyä ja että saivat molemmat koiruudet vähän koirakaveri-seuraa. :) Armas pääsi sisälle asti, sitä vähän ahdisti ekaksi kun vastassa oli Dali, Jedi, Soda ja sitten vielä siskopuoli Dina joka oli sitä mieltä että Armas voi suksia sinne mistä tuli - pentujen lähelle asiaa ei ollut. Kyllä Armas sitten vähän Jedin (siis mitä ihmettä, oli valinnan vaihtoehtona narttukin, niin tää valihtee nuoren uroksen??) kanssa yritti leikkiä, mutta sitten tuli taas ylpeys vastaan ja ei.

Kovasti Armasta kiinnosti kun mamma pääsi portin taakse Dinan pieniä pentuja silittelemään, ja pitikin ihan porttia vasten nousta, johon Dina antoi kyllä selvän vastalauseen, ja olisi varpaat varmasti lähtenyt jos ei olisi siitä alas laskeutunut :D Ei voinut Armas ymmärtää mitä ne pienet möykyt oikein olivat. :) Armas sai samalla kertaa myös koko villapuvun, jonka Heidin äiti oli neulonut!

Demi puolestaan sai ulkona vähän juosta Dalin & Jedin kanssa, aluksi Jediä vähän jännitti röyhkeä saksanneiti, ja loppuakohten kun Jedi lämpesi, niin Dalia alkoi kylmää ja röyhkeä saksalainen tuntui lähinnä vituttavan sitä :D Noooh  saipahan Demi vähän tietää kaapin paikkaa, ja miten sitä voi käyttäytyä! :)

Ainiin, ja lauantaina sitten käytiin Nellisiskon luona, siellä Armas sai neitiseuraa Nellistä, sekä Luna-colliesta, josta oli kasvanut kaunis "aikuinen" :)

Reissun jälkeen tiistaina Kapasen Heli tuli meille kotiin hieromaan koirat, Armaalle tämä oli jo tuttua kauraa, joten se osasikin olla hyvin nätisti, ja mitään jumeja siinä ei pahemmin ollut. Demi oli sitten oma projektinsa, sen mielestä 2min oli ehtodon maksimi minkä voi rellottaa rauhassa kylellään lattialla.

En sitten tiedä oliko sillä kipuja hieronnan aikana vai ihanko vaan vouhottomasin ilosta pyöri koko ajan. Pitkissä selkälihaksissa sillä tosin kyllä oli jotain jumikohtia, joka kyllä oli ihan ymmärrettävää kun lumien tulon aikaan aika paljon joutui jännittämään itseään kun meillä oli peilijäässä pihat ja hiekotuksesta ei tietoakaan. :/ Pitää rahatilanteen salliessa uudestaan Demille hieroja ottaa. 

Sitten illalla saatiin lenkki seuraa Pilvistä ja Zinistä, Zinillekin Demin raisu leikki tyyli oli vähän liikaa, joten tyytyi juoksemaan karkuun/ katsomaan kauvempaa kun saksalainen onnessaan juoksi penkoissa. Niin ja meidät yllätti pimeässä metässä mäyräkoira! Demihän tietty oli irti ja ampui ajakkana vieraan koiran luokse, mutta ihan yhtä nopeasti tuli myös takaisin luokse! :) Hieno tyttö. Tosin hienous loppu siihen paikkaan kun otin sen hihnaan, sitten alko haukku/purina. Olisinpa tajunnut pitää sen irti ja lähteä vaan kävelemään erisuuntaan - koira irti ollen, olisi selvinnyt ilman haukkua tuostakin tilanteesta, mutta ei, en taas voinut olla niin fiksu että luottasin koiraan. ARRGH.Tyhmä minä. 

Nyt koirat olivat Heidin kanssa maalla, kun allekirjoittanut on Seinäjoella skillsvalmennuksessa. Kuulema Demi oli vähän ollut ikävöivän oloinen, oli tullut Heidin eteen ja kattonut sitä ja piippaullut. Voi raasua, mamma hylkäsi pienen. :) Armas puolestaan näyttää keskisormea pakkasille.

Ei kommentteja: