sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Sunnuntain agilitytreenit


Tuollainen rata oli aiheena.

Armaan kanssa otettiin rata useampaan kertaan, eka fiiliksen mukaan, seuraavaksi palkkaus kontakteilla ja viimeisenä sitten äänettömällä ohjauksella! On se vaan niin taitava, no problem. 

Demikin yllätti positiivisesti, ekalla kierroksella meni tosi hyvin, pari kertaa palkkasin, ja kepeillä estin vain etenemisen väärään väliin, tosi hyvin meni. Seuraava kierros ei mennytkään sitten niin hyvin, huomasi että miula on pallo joten rupesi sähläämään eikä juuri kuunnellut. Mutta tosi hyvin se on jo ymmärtänyt noi takaa kierrot, pitäs vielä välistä vetoja reenata. Niin sitten jonkun ihme rengasongelman teki, ei olevinaan enää tajunnut mistä kohin rengfas hypätään, okei tuo Napakan rengas on tosi pieni, ja nyt oli asetettukin niin matalalla, mutta silti, kyllä se siitä aikasemminkin osas mennä niin mitä lie perseili sitten siinä, mutta sitten kun saatiin taas asia selväks (n. miljoonannella yrityksellä) niin ei ongelmaa :D  

Sitten Demin kanssa oltiin malttamis harjoituksia, kun muuan sheltti oli radalla niin myö oltiin hallin nurkassa, ja palkkasin siitä kun oli hiljaa, neiti kun ei meinannut millään pystyä hillitsemään itseään, vaan se olisi pitänyt päästä heti radalle itsekin. Noh toinen kerta meni sitten paremmin, ja pysyi maassa ja oli melko hiljaa!

Ei kommentteja: