tiistai 28. helmikuuta 2012

Tuusniemi RN Rotunsa paras Tiitiäinen !

Tuomari; Cristian Stefanescu, Romania

"Kaunis pää, hyvä pigmentti. Tyypillinen ilme. Normaalisti rinta. Elegantit jalkat. Hyvä turkki." 

VAL ERI VAK1 SA PU1 ROP 



Ryhmäkehissä oli kylmä!

Kotisohvalla oli jo mukava poseerata palkintojen kera!

  --

Mukana oli myös Erittäin Hyvä saksalainen!

Tuomari; Pirjo Aaltonen, FI

"Sopivan kokoinen, tänään niukassa karvapeitteessä esitetty narttu, jolla hyvät mittasuhteet, luusto saisi olla voimakkaampi kokoonnähden (neiti n.58cm /30kg). Riittävä päänvahvuus, hyvät korvat. Saisi olla voimakkaammin kulmautut edestä. Takaa saisi liikkua pidemmäkkä askeleella, hieman kinnerahdas takaa."

AVO EH




 Molemmat koirat oli todella mallikkaasti, ja eritoten Demi EH lämmitti sydäntä, onhan se jo neidin kolmas EH! :) Armaan tuomari ei ollut tainnut pahemmin rasseja ennen arvostella, sillä arvosteli koirat maasta käsin, noh hyvää harjotusta sekin. 

Demikin yllätti ylenpalttisella sosiaalisuudellaan ja vähän olisi jopa voinut leikkiä Kata- seefferin kanssa, mutta sitten kun Kata meni liika lähelle Armaan häkkiä, niin piti Demin komentaa, että nenä pois sieltä. Muutoin oli oikein mukavasti, ei turhia piippaillut, ja muutoinkin hyvässä hengessä neniä vaihteli. :)

3 kommenttia:

Kaisu kirjoitti...

Onnea teille! Hienosti meni :) porukoiden suomenpystis narttu Pimu (9kk ikäinen) teki junnuissa debyytin ja sai H:n, mutta tosi hyvällä arvostelulla. Nyt annetaan toisen kehittyä ja ehken syksyllä uudestaan junnuihin :)
Huomasin, että olette tulossa Varkauteen agikisoihin ens viikon vkoloppuna! Otatko Deminkin mukaan, jos nyt viimein pidettäs saksalaisten kanssa treffit? ;D t. Kaisu ja Rex Varkaudesta

Siina kirjoitti...

Kiitos kumattus! Aivan, noh tuossa iässähän pystärit on vielä ihan rääpäleit :D Joo tarkoitus olis , muistin vielä eilen ilmotkin laittaa menee, mutta jos nyt jotain tulee siihen niin jätetään tulematta, mutta luultavasti tulossa ollaan :) Voin mie tuon ämmänkin kyytiin ottaa, saapipahan vähän sosiaalistua, ellei nyt juoksuja sitten keksi aloitella, on vähän sen oloinen että voisikin alkaa :) johan noita on ooteltu.

Kaisu kirjoitti...

No niinhän ne on :) tosin kauhian kehittyneitä oli moni, uros junnuista suurinosa sai ERI:ä ja SA.tkin kaupan päälle o.O vain pari sai EH.ta ja nartuista sitten H.ta saikin 4 koiraa 7.stä (junnuista siis). Tykkäsin kyllä tuomarin arvostelutavasta, yleisölle kovaan ääneen kerronnasta ko. koirasta jota milläkin hetkellä arvosteli ja positiivisuudesta :)

Kiva olisi jos ottaisit Deminkin niin voitas treffata. Ja jos aloittaa juoksut nii voidaan me ihan remmilenkillä käydä. Laita s.postia niin vaihdetaan känny numerot?! kaisu87 @ hotmail.com (poista välit)