torstai 2. helmikuuta 2012

Alakas nää pakkeset riittää.

Hoh hoi. Nyt alkas riittää kun koko viikon ollut vähintään -25' pakkasta, joten kai sanomatta selvää ettei paljon pihalla (pissalenkit ja sisälle) viihdytä. Armas jäätyy hetkessä, ja jopa Demi linkkaa kun on tassut jäässä :o Noh asiaan, tuossa eilissä päivänä sattui naapurin (minä tiedän että se on naapurin, mutta koirat ei sitä koskaan ole lenkillä nähneet) vuotias partacollie lenkillä vastaan, ei tosiakaan miten huonosti Demi käyttäyty, haukahteli, ei ottanut millään lailla kontaktia - rupesi haukkumaan minulle, kun kielsin ! Sitä ei neiti koira olekkaan tehnyt, mutta nyt teki. ARGHHH. Noh siinä aikani kun naapurin isännän kanssa juttelin, ja Demi vähän suvaitsi rauhottua (.. ei hyökkinyt / haukkunut), partacollien isäntä kysyi että voiko laskea pennun irti, myönnyin. Demi lopetti samantien kyttäämisen, kun partacollien hihnan lukko napsahti! Siis mitä? Ymmärrän kyllä sen että se rauhottuu heti kun se itse on irti, mutta että kun kaveri pääsi irti niin neiti rauhottui sen tähden...

Hetkeä myöhemmin laskin Deminkin irti, kun oli täysin rauhottunut ja kaiveli penkkoja. Voi hyvä tavaton sitä vauhtia kun Demi rupesi paimentamaan nuorta collieta liikkeelle, hetken touhu taisi olla pennusta jopa mukavaa, mutta loppua kohti piti jo Demiä toppuutella, kun liikaa oli energiaa, niin ei päässyt pentu karkuun Demin painimis yrityksiä, vaan jäi armotta alle. Siinä ne jonkun 10min riekkasivat, kunnes olin jo niin jäässä (..ja Armas etenkin) että oli aika rientää jo kotia. Demi katsoi haikeana leikkikaverin perään - olisi ollut niiiiin kiva jatkaa leikkejä.

Ei tee hyvää hihna käytökselle tällänen pakkanen! Sisällä ollaan yritetty temppuilla/tokoilla että edes jotain aivotyötä neiti koirakin saisi, kun tuota fyysistä liikuntaa ei nyt ihan tolkuttomasti ole tarjolla.

2 kommenttia:

Pilvi kirjoitti...

Lähettekö joku viikonloppu lenkkeilemään meidän kanssa? Myö kun ollaan viikonloput Zinin kanssa siellä Rantakylässä päin :)

Siina kirjoitti...

Joo, ehottomasti!