torstai 13. kesäkuuta 2013

PEKOmaanantai

Siinä videoa vähän Riksun treeneistä! :)

Itse pitäisi luottaa enemmän toisaalta siihen, että koira on haravoinut alueen, eikä jäädä himmailemaan ja turhauttaa koiraa, sillä etten itse ole varma onko kaikki varmasti katsottu - mutta taas toisaalta pitäisiä varmistaa, että koira käy läpi huolellisesti kaikkipaikat vaikka olisikin saanut jo hajun .

Tuossa missä ilmaisee seinää, haju tulee seinän takaa, jossa oli ikkunalla oleva ukko piilossa, joten ei enää saanut hajua huoneessa olevasta ukosta, kun oli jo "päättänyt" löytää toisen hajun alkulähteen.

Tyhjät huoneet kävi kyllä hienosti läpi, ja teki kokoajan töitä - huima edistys toissakertaiseen milloin koira pyöri lähinnä minun ympärillä ja antoi ymmärtää, ettei tässä ole mitään järkeä. Nopeasti se sitten oivalti kupletin juonen .

Mulla on kamala ilmaisu kriisi, en osaa päättää opettasinko haukulle vai rullalle, kun Rico huonosti kantelee mitään (paitsi puista noutokapulaa ja ideaalisiderullaa- ne on ihan parhaita), mutta toisaalta, en tiiä haluanko toista loiskuttavaa koiraa , kun Demi tarjoaa kyllä haukkua muidenkin tehtävien saralla :D

Ei kommentteja: