keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Teini esiintyy.

Tiistaina Noora ja Nemo tuli meille ja käytiin hyvin sateisessa säässä mätsäreissä mustin ja mirrin edustalla. Nemo oli turisti ja minulta meni vain R kehään.

Paikan päälle tullessamme Rico tuppasi vähän puhahtelemaan joka suuntaan ja korvat oli koristeena. Pian Rico kuitenkin joutui unohtamaan uhoilunsa, sillä seurueeseemme kuului 3 alle kouluikäistä lasta, joista kaksi kynnelle kykenevää oli varsin kiinnostuneita nuoresta miehestä ja pian jo olivatkin halailemassa ja kyöhnääntymässä, onneksi Rico on hyvin lapsiystävällinen - ainut vain että ei oikein ymmärrä voimiaan ja tämän seurauksena saattaa vahingossa tuupata lapsen nurin vaikka tarkoittaisi vain hyvää. Hienosti Rico kyllä antoi itseään väännellä ja käännellä, eikä edes tuuppinut lapsia nurin.

Kehässä käyttäytyi ihan hienosti - minkä nyt käteen haukkasi pari kertaa juoksuosuuksilla, selvää kokeilua siis ilmoilla. Seisoessa Ricolla jää hirmu herkkään etujalat milloin mihinkin suuntaan ja niihin tuomari kehotti kiinnittämään huomiota. Rico seisoi taas kub tatti ja antoi tuomarin kopeloida kaikessa rauhassa. Ricon esiintyminen toi meille punaisen nauhan.

Punaisten kehässä taso oli melko kova, kaikki koirat esiintyivät mielestäni hyvin - sääolosuhteet huomioiden. Tuomari pyysi vielä esittämään edestakaisin liikkeet, ja tämän jälkeen alkoi sijoittaa koiria, hyvin pian huomasin, että kehässä oli enää vain Rico ja setteri Lumikki! Tuomari kävi vuorollaan koirien luona ja palasi taas kehä sihteerin luo, ja taas välillä kävi koiria katsomassa ja palasi keskelle kehää tuskastelemaan. Vaikea päätös tuntui olevan, ja lopulta meidät sijoitettiin toiseksi! Lumikki esiintyi erittäin kauniisti , mutta tuomari sanoi, että Ricon esiintymisessä oli sellaista "hölmöyttä", että hän piti siitä todella. Kuulema koiran pitää nauttia - ja sitä Rico kyllä teki - pitämällä omaa kivaa ja syömällä minut :D  R<3

Palkinnoksi tuli ruusuke, pokaali, koirannameja, rouhetikkuja , pieni kokeilupussukka RC:n jack russel ruokaa sekä luu. :)

Noora kun heitti minut kotiin päätettiin ottaa vielä posekuvat koirista , ja siinä ohella R ja N intoutuivatkin rallaamaan. Kyllä mie jaksan ihmetellä tuota miten tuo Nemo fanittaa Ricoa! Etotirriäinen ja painattaa Ricon perässä menemään kun isompikin peto! :o

Pari kertaahan tuo alle jäi, mutta samoilla vauheilla kyllä nousi ylöskin ja jatkoi matkaa :D

Kuvat tulee jälkitoimituksena.

Ei kommentteja: